5 hasznos app az új dual SIM-es okostelefonodhoz

Mutatunk 5 hasznos alkalmazást, amik hatékonyan jöhetnek egy dual SIM-es, androidos készüléken.

Egy dual SIM-es okostelefon számos tekintetben könnyen hasznosabb -val együtt éppen egy SIM-kártyát kezelő társaihoz képest. Az egyik leggyakoribb használati módnál az egyik Memóriakártya -val együtt céges, munkahelyi telefonszámot kezeli, -val együtt egy további pedig az otthonit. Természetesen szintén remek javaslat ilyen androidos készüléket használni -val együtt mobilinternethez. Ilyenkor az egyik Memóriakártya -val együtt tipikus telefonszámot kezeli, -val együtt másikat kifejezetten internetezéshez könnyen használni. De -val együtt gyári funkciókat néhány nagyszerű kiváló app segítségével ki könnyen egészíteni, azonban jobban kihasználva -val együtt két kártyás felállásban rejlő lehetőségeket. 

 

DualSim Ringtone

-val együtt DualSim Ringtone segítségével az eltérő SIM-kártyákhoz azonnal és még csupán könnyen különböző csengőhangokat társítani. Az app használatával kényelmesen megkülönböztethetőek -val együtt bejövő hívások telefonszámonként, kimondottan az hasonlóképpen megoldható -val együtt programmal, hogy -val együtt munkában felhasználta SIM-kártyát némára állítsuk. Az SMS-t jelző színárnyalat szintén egyedi állítható, ahogyan -val együtt hívások hangereje hasonlóképpen. -val együtt csengőhangok rendesen SD-kártyáról hasonlóképpen beállíthatóak. 

 

(*5*)

Némítás hasonlóképpen teherautó

 

Root Call Manager

-val együtt Root Call Manager illetékes rá, hogy blokkoljon minden kéretlen hívást. Igaz, hogy rootolt készülék kellene beépíteni, cserébe viszont -val együtt dual SIM-es modellek hasonlóképpen támogatottak. -val együtt bejövő hívások közel -val együtt bejövő SMS-ek és még MMS-ek, -val együtt kimenő hívások és még -val együtt kimenő szöveges üzenetek hasonlóképpen szűrhetőek. Az SMS-eknél szűrőket hasonlóképpen meghatározott könnyen adni, -val együtt hívásoknál pedig beállítható, hogy csupán ne válaszoljon -val együtt program vagy akár pedig visszautasítsa -val együtt bejövőket. -val együtt feketelistás megközelítés közel -val együtt fehérlistás hasonlóképpen használható, vagyis kifejezetten -val együtt beállított számok hívhatnak és még hívhatóak. 

Többet látni  Kivonult az Uber Magyarországról - PC World

 


Rengeteg módszer szűr

 

GO SMS Pro

-val együtt GO SMS Pro egy olyan üzenetküldő app, amely gondosan felturbózott környezetet biztosít -val együtt szöveges üzenetek kezeléséhez. -val együtt személyre szabható appban számos motívum és még matrica található, teherautó GO chat és még felugró ablakok, biztosan nem mellesleg pedig -val együtt dual SIM-es készülékek hasonlóképpen támogatottak benne. Ha egyéni egy alap, még rendkívül szép üzenetküldőt szeretne -val együtt készülékére, kivételes válasz. 

 


Tetszetnövekvő kezelőfelület

 

Dual SIM-es babafigyelő

Az alábbi alkalmazást arra találták ki, hogy babafigyelőként üzemeltessen egy dual SIM-es telefont. Ha zajt érzékel, ezen a ponton az fejlesztés beállított számra küld értesítést. Ellenőrzést csapatunk a saját énünk hasonlóképpen végezhetünk, ilyenkor az fejlesztés beállított számról fogadja -val együtt hívást az app. -val együtt monitorozás folyamán rendesen automatizált -val együtt zajtalan beállítás, kérhető SMS-értesítő és még -val együtt szintek hasonlóképpen állíthatóak. 

 


Állíthatóak -val együtt szintek

 

Call log + Caller ID & Block

-val együtt Call log + Caller ID & Block -val együtt Contacts+ alkalmazáshoz készült hívásnapló-launcher. -val együtt segítségével többek az egyik menthetőek és még szinkronizálhatóak -val együtt kontaktok, az üzenetek és még -val együtt hívásnaplók hasonlóképpen. Az – tette hozzá funkciók az egyik említhető -val együtt hívásblokkolási valószínűség hasonlóképpen. 

 


Hívásnapló – tette hozzá

 

Ti miért választanátok dual SIM-es mobilt?

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket itt felsorolva találod.

Látod -val együtt bejegyzést: 5 hasznos app az új dual SIM-es okostelefonodhoz

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply