5 ügyes pdf-szerkesztő Windows 10 alá

Ha nincs pénzünk az Adobe Acrobat megvásárlására, olcsó, vagy akár akár költségmentesen alternatívákat hasonlóképpen találhatunk pdf-ek létrehozására és még szerkesztésére, ezek közül szemezgetünk.

Amikor dokumentumokat küldözgetünk, sokan azért választják -val együtt pdf formátumot, mert egy Word dokumentummal ellentétben egy ezáltal elkészített doksi jelenleg “gondoskodott”, így úgy jelenik meghatározott mások gépén hasonlóképpen, ahogy elkészült, -val együtt betűtípusokkal, azok nagyságával, -val együtt képek elrendezésével és még minden extrával egymással. Megnézésükhöz elég jó az költségmentesen Adobe Reader, azonban sok böngésző jelenleg alapból hasonlóképpen rendelkezik pdf megjelenítővel.

Az viszont jelenleg macerásabb, ha szerkeszteni hasonlóképpen akarjuk ezeket, vagy akár akár abszolút újat hoznánk létre, tekintettel arra, hogy ehhez az Adobe -val együtt fizetős Adobe Acrobat DC szoftvert kínálja. Persze ez egyáltalán biztosan nem csupán alap szerkesztési funkciókkal felbukkan, hanem megszámlálhatatlan extrával, azonban erre sokaknak nincs szüksége, csak csupán átírnának egy szövegrészletet, kicserélnének egy képet -val együtt meglévő dokumentumokban, valószínűleg kivágnánk -val együtt csapatunk érdeklő néhány oldalt.

 Erre pedig sok olcsó, vagy akár akár költségmentesen alternatíva hasonlóképpen létezik Windows 10-et futtató gépekre kimondottan on-line használatra, mutatunk hasonlóképpen néhány példát.


Ha helyettes pdf-szerkesztőt keresünk, {jelenleg} 7. főverziónál tartó PDFelement kínálja sok funkciót. Rendelkezik kipróbálható változattal, és még összesen variáció ára hasonlóképpen jóval az Acrobat DC folyamán maradni, mindenképpen helye teherautó -val együtt listán. Windows és még Mac variáció hasonlóképpen létezik belőle és még akár profi szintű szerkesztésre hasonlóképpen kiválóan megfelelő. -val együtt 9 nyelven felajánlotta szoftvernek mobiltelefon változata hasonlóképpen felajánlotta iOS és még Android alá.


-val együtt tipikus, letölthető és még telepíthető elrendezés jelenleg első indításkor egy tonna lehetőséget kínál fel vadonatúj vagy akár meglévő pdf szerkesztésére, dokumentumok egyesítésére, konvertálására, azonban kötelgelt feldolgozást és még sablon alapú munkát hasonlóképpen választhatunk. -val együtt szerkesztőfelület különösen Word-szerű és még egészen vázolt szerkesztési opciókat ajánlat -val együtt képek kezelésétől az űrlapokig, és még azonban OCR hasonlóképpen rendelkezésre álljon össze tartalmaz, amellyel felismertethetjük -val együtt képként beolvasott dokumentumok szöveges tartalmát. -val együtt megnyitott és még szerkesztett pdf-eket emellett egy szám különféle formátumba hasonlóképpen elmenthetjük az epub e-könyves kiterjesztéstől az Office fájlokon át html-ig. -val együtt fájlok mentésekor biggyeszthetünk rájuk jelszót, és még jóféle választási lehetőség -val együtt egyenes cloud tárhely hívás hasonlóképpen.

Többet látni  Az AMD tagadja, hogy csak 5000 Radeon VII készülne


-val együtt Techjunkie oldalán egy szám on-line segédet használhatunk, amelyek {jelentős} része -val együtt pdf-ekkel aggasztó. Ezek mindenféle megkülönböztető szoftver program letöltögetése és még telepítése nélkül -val együtt böngészőben működnek, elég jó csupán kiválasztani -val együtt szükséges funkciót, majd feltölteni -val együtt módosítani kívánt fájlt, és még -val együtt végeredményt még egyszer letölteni -val együtt gépünkre.

-val együtt funkciók az egyik találunk pdf kettévágó és még összeillesztő segédet, tömöríthetjük -val együtt pdf adatok méretét komolyabb minőségvesztés nélkül, jelszóval védhetjük le, vagy akár épp leszedhetjük róla -val együtt védelmet és még titkosítást, elforgathatjuk, vagy akár digitális aláírással láthatjuk el. Emellett lehetőségünk teherautó képeket exportálni -val együtt pdf-eken belülről, vagy akár akár az egész egészében dokumentumot jpg képfájllá alakítani.


Ez -val együtt szolgáltatás on-line és még letölthető formában hasonlóképpen felajánlotta. -val együtt webes szerkesztőnek teherautó egy kiváló változata egy vonal őrnagy funkcióval, azonban jelenleg az alapverzió hasonlóképpen illetékes -val együtt legfontosabb feladatokat ellátni -val együtt képek és még videók beszúrásától -val együtt linkek hozzáadásáig. -val együtt böngészőben használható alapváltozat időkorlát nélkül készségesen használható, míg -val együtt letölthető és még telepíthető PDFescape trial módban munkahelyek. -val együtt szövegeket itt felsorolva biztosan nem könnyen abszolút kivágni, azonban egy “fehérítő” segéddel eltüntethetünk szakaszokat, amelyekre vadonatúj szöveget írhatunk. Emellett akár jegyzeteket hasonlóképpen beszúrhatunk az egyes szakaszokhoz vagy akár elemekhez. -val együtt PDFescape viszont jelenleg az költségmentesen változatban hasonlóképpen lehetővé teszi űrlapok szerkesztését, ezt különféle költségmentesen pdf-kezelők biztosan nem igazán szokták tudni.


Ismét egy on-line helyettes, amely böngészőben hasonlóképpen kezelhető, azonban akár Chrome kiegészítőként hasonlóképpen telepíthető. -val együtt forrásfájl feltöltése után alap változtatásokra lesz lehetőségünk az Edit PDF módban, itt felsorolva négy opciót érünk el: szöveges üzenet hozzáadása, grafikus hozzáadása, objektum hozzáadása és még rajzolás. Ahogy az költségmentesen editorok többségénél itt felsorolva se tudunk egyenes szöveget megváltoztatni, azonban elé húzhatunk egy fehér színű téglalapot és még ráírhatunk. Sajnos itt felsorolva -val együtt betűtípusok helyettesítése alkalmanként biztosan nem legjobb, -val együtt rendelkezésre álló fontok száma miatt. Az viszont lenyűgöző, hogy egy megkülönböztető gombbal -val együtt helyettes megpróbál szerkeszthető Word dokumentumot teremt -val együtt pdf-ből, amelyet -val együtt gépre töltve jelenleg -val együtt Microsoft alkalmazásával kezelhetünk.

Többet látni  Olcsó tripla kamerás mobil lett a Nokia 3.4


Lenyűgöző koncepcióval munkahelyek -val együtt Sejda, ez ugyanis egy olyan on-line pdf-szerkesztő, amelyen azonban az költségmentesen verziókban kevéssé megszokott összesen szövegszerkesztési jellemző hasonlóképpen felajánlotta, viszont egy-egy dokumentumon mindössze 5 órán át dolgozhatunk, aztán törlődik -val együtt szerverről (biztosan helytakarékossági szempontból). Ez persze simán áthidalható, ha -val együtt felülvizsgál ugyanakkor időnként elmentjük az aktuális állapotot és még ezt visszatöltve dolgozunk extra az lehetőség lejártakor.

Szintén felajánlotta az űrlapok kitöltése és még létrehozása, valamint kereshetünk és még azonnal cserélhetünk hasonlóképpen szövegrészleteket. Emellett sokszínű megjegyzéseket hasonlóképpen szúrhatunk az egyes elemekhez. -val együtt fájlok mérethatára 50 MB vagy akár 200 honlap, és még egy órán {belül} csupán három fájlon dolgozhatunk, azonban az ingyenességért ez se hatalmas elad, ha biztosan nem kereskedelmi mennyiségben szerkesztenénk -val együtt dokumentumokat.

(*5*)

-val együtt Nitro Pro jelenleg egy klasszikusan letölthető szoftver program, amely 14 napig költségmentesen, -val együtt két teljes hét folyamán viszont korlátlanul használhatjuk minden funkcióját. Ezekből pedig teherautó bőven, így létrehozhatunk és még szerkeszthetünk bonyolult dokumentumokat szöveggel, képekkel, megjegyzésekkel, linkekkel egymással, munkahelyek az űrlapok létrehozása és még kitöltése. Azt -val együtt pdf-ek esetében alkalmanként jelentkező problémát hasonlóképpen hatékonyan kezeli -val együtt szoftver program, hogy egyes dokumentumok szerkesztésekor megváltozik -val együtt doksi elrendezése, ha biztosan nem Adobe eszközzel nyúlunk tartalmazza. -val együtt Nitro Pro {jelenleg} az egyik jól helyettes pdf-szerkesztő Windows 10-re (Mac verziója egyelőre nincs).

Lehetőségek tárháza

Bármennyire hasonlóképpen sokkal zártabbnak tűnik -val együtt pdf-ek világa, azért kényelmesen találhatunk olyan szerkesztőket, amelyek önmagukban hasonlóképpen kényelmesek, vagy akár megfelelő funkciót nyújtanak ahhoz, hogy az alap változtatásokat elvégezzük -val együtt dokumentumokon. Megéri persze -val együtt fentiek közül az módon választani, rendesen mire szeretnénk használni egy pdf-segédet, melyek azok -val együtt lehetőségek, amelyekre szükségünk lesz. Ha viszont ezek módon kiválasztottuk -val együtt szükséges szolgáltatást, akár ingyenesen hasonlóképpen elvégezhetünk minden dolog, amire egyébként komolyabb, fizetős szoftvert kellett volna keresnünk.

Többet látni  Kártyás mobilod van és lekapcsolták? Mondjuk, mit felejtettél el!

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket itt felsorolva találod.

Látod -val együtt bejegyzést: 5 ügyes pdf-szerkesztő Windows 10 alá

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply