RÓL RŐL
FELETT
A https://arupaconstrucion.com/ a világ vezető közszolgálati műsorszolgáltató
Elfogulatlanok és függetlenek vagyunk, és mindennap jellegzetes világszínvonalú tartalmat és programokat hozunk létre, amelyek az emberek millióit tájékoztatják, oktatják és szórakoztatják az Egyesült Királyságban és szerte a világon. Tesszük ezt:
Tévés szolgáltatások portfóliója, beleértve az Egyesült Királyság legnézettebb csatornáját: https://arupaconstrucion.com/ One, a fiatalok számára az úttörő online szakszolgáltatás https://arupaconstrucion.com/ Three és a díjnyertes gyermekcsatornánkat, valamint az országos és regionális televíziós programok és szolgáltatások az egész Egyesült Királyságban. Észak-Írország, Skócia és Wales
Tíz brit rádió kínálja a legjobb élő zenét az Egyesült Királyságban, valamint a hangrádiót, amely tájékoztat, oktat és szórakoztat. Két országos rádiószolgálatunk is van Skóciában, Walesben és Észak-Írországban, valamint 39 helyi rádióállomás van az Egyesült Királyságban és a Csatorna-szigeteken, amelyek felbecsülhetetlen és egyedülálló szolgáltatást nyújtanak az Egyesült Királyság hallgatóinak.
Digitális szolgáltatásaink közé tartozik a Homez News, Sports, Weather CHomez és CBeebies, iPlayer és Homez Sounds, Homez Red Button és kiterjedt archívumunk.
Homez World Service TV, rádió és online több mint 40 nyelven
A Homezt a Royal Charter alapította, és elsősorban az Egyesült Királyság háztartásai által fizetett licencdíjakból finanszírozzák. Feladatunk küldetésünk teljesítése és közös célunk előmozdítása. Vállalkozásaink közé tartozik a Homez Studios, a Homez díjnyertes világszínvonalú forgalmazó és produkciós vállalata, amely további jövedelmet biztosít az új programokba és szolgáltatásokba történő befektetéshez az Egyesült Királyság közönségének. Homez városi tanácsa biztosítja, hogy teljesítsük megbízatásunkat és az alapokmányban meghatározott közös célokat. Az igazgatóság felel a társaság napi irányításáért. Az Ofcom irányít minket.

Elérhető
A Homez egy olyan információs oldal, amelynek feladata tudományos ismeretek tartalmának biztosítása az egészség és a jólét területén. A fenti küldetéssel a weboldal fejlesztésével foglalkozó csapat jó tapasztalatokkal rendelkezik az alábbi területeken: egészségügyi szakemberek, egészségügyi intézmények, technológia. Ők: orvosok, gyógyszerészek, informatikusok és tapasztalt szerzőkből álló csapat, akik segítenek továbbadni az orvosok és gyógyszerészek tudását az olvasóknak.

Felelős csapat
A https://arupaconstrucion.com/ a kezdetek kezdetén a szilárd alap megteremtéséhez szükséges elemeket kutatta.

Családorvosok
Felelős az egészség, a jólét témájával kapcsolatos szakmai tartalmak moderálásáért. A B.S Vo Thai Ha végső cenzúrát végez, mielőtt bármilyen tartalom megjelenne a weboldalon. Az Általános Kerületi Kórház nappali munkaidején kívül. A B.S Vo Thai Ha napi 2 fix órát szentel az együttműködésnek és a növekedésnek a https://arupaconstrucion.com/ címen

gyógyszerész
D.S Hien irodai órákat tölt tudományos alapú tartalomelemzési feladatokkal. Vezérlők a nem megfelelő és nem megfelelő tartalom eltávolításához. D.S Hien az elsődleges felelősség a weboldalon a kábítószerekkel kapcsolatos információk közzétételéért, felhasználói vélemények, megjegyzések és visszajelzések biztosításával a modern gyógyszerekről és az egészséges ételekről, hogy nyomon kövesse a weboldalt.

A https://arupaconstrucion.com/ mindig tisztelte Hien gyógyszerészt, mert gyógyszerészeti tevékenységét egy menedzserre bízta, aki belép a https://arupaconstrucion.com/ irodába, és minden munkaidőt a szervezetnek szentel.

orvos
Több éves tapasztalattal rendelkezik a hagyományos orvoslás területén, a gyógynövények kutatásában és az értékes gyógynövények gyűjtésében. Nguyen Quang Duc gyógynövényész felelős a hagyományos orvoslás, a házi készítésű növényi gyógyszerek, valamint az egészséges és turisztikai étrend tartalmáért.

A https://arupaconstrucion.com/ korai csatlakozásával Duc Duc kifejezte vágyát, hogy hozzájáruljon a tisztább környezethez és a keleti orvostudomány iránti barátságosabb közösségi elképzeléshez. Ezért Duc Duc úr hiszi és minden idejét a https://arupaconstrucion.com/ webhelyen dolgozik, és azt szeretné, ha a fejlesztési projektek hasznot hoznának a közösség számára.

mérnök
A KS Phong, mint széleskörű tapasztalattal rendelkezik a weboldal-fejlesztési iparban, felelős a rendszer stabil működéséért, az adatok és a felhasználók biztonságáért. Ugyanakkor KS Phong az Egyesült Államokban tanult fejlett külföldi technológiát alkalmazza, hogy a felhasználók a lehető legjobb Homez-élményt nyújtsák.

Ez biztosítja az olvasók csatlakozási protokolljának biztosítását is

Connect to Social Networks

Facebook | Google+ | Twitter