ASUS Transformer Book T100HA: a megfizethető hibrid számítógép

Egyben pocket book valamint táblagép a Windows 10 rendszerű hibrid.

Hajrájába ért a 2015-ös év, két teljes hét múlva valójában a karácsonyt ünnepelhetjük a szeretteink körében. Ennek köszönhetően biztosan nem könnyen sokkal több halasztgatni az ajándékvásárlást, kimondottan ha on-line rendelnénk. Az alap vásárlási szezon valamint {jelentős} akciók hatására drámai módon nőstény a webáruházak valamint futárszolgálatok terhelése, a karácsonyi ajándékot pedig kétségtelenül a keményfa alá tennénk, jelentős elégedetlenség volna az ünnepeket követő megérkezése.

Az informatikai termékek örökzöld meglepetések, a notebookok közel immáron a táblagépek hasonlóképpen az ajándékokra vadászók kedvelt prédájává váltak. A számítástechnika iránt érdeklődők nagyon jó (PL) eséllyel hallottak valójában a két típusú eszközt kombináló hibrid számítógépekről, amelyek a laptopjaikat kevésbé megterhelő feladatokra – internetezésre, irodai munkára, filmezésre – bevető felhasználók számára jelenthetnek Arany középutat a két földgömb közt. Az asztalnál ülve asztal hasonlóképpen kezelhető velük, éjszaka pedig a klaviatúrájukat leszedve mozigépésszé avanzsálhatóak.


Persze a “hibrid számítógép” tagolás hallatán a vásárlók vallási szemei a múltban valamiféle költséges valamint különleges jellemvonás sejlik fel, vagy akár legalábbis biztosan nem szeretnének valamiféle olcsó, még törékeny minőségű terméket venni. Szerencsére elérhető megfizethető áron rendkívül korrekt hibrid SZÁMÍTÓGÉP-t venni, a megbízhatóságra pedig megtalált esetben az ASUS neve jelenti a garanciát.

Kettő az egyben

Az elmúlt hetekben Magyarországon hasonlóképpen piacra került a tipikusan egyszerűen T100HA néven emlegetett ASUS Transformer Book T100HA hibrid, mára viszonteladók hatalmas körénél vásárolható létrehozott. Két őrnagy hardverelemből pótolni kell: az érintőkijelzőt valamint számítógépes komponenseket magában foglaló táblagépes részből, emellett a testi billentyűzetes dokkoló egységből.


A Transformer Book T100HA érintőkijelzős része egy összesen értékű, Windows 10 Home operációs rendszert futtató táblagép. Az előlapjában dolgozó IPS érintőkijelző pompás színeket valamint hatalmas betekintési szögeket kínál, az 1280×800 pixel település pedig betartani a 10,1 hüvelykes képátlóhoz. Az előlap összesen felületét üveglap védi a karcolásoktól, míg a hátlap élvezetes tapintású műanyag. Természetesen fotók készítésére valamint videochatelésre hasonlóképpen lehetőséget biztosít az ASUS terméke, a kamerái 2 valamint 5 megapixelesek. Nem muszáj headsetet használni a videocsevegéshez, beépített mikrofonnal valamint hangszórókkal hasonlóképpen rendelkezik a táblagép.

Többet látni  Megjelent a négyes NOD32 és ESET Smart Security magyar változata

A T100HA letisztult kereskedelmi megjelenése folyamán tettre minden kész hardverelemek bújnak létrehozott. Az operációs terv valamint különféle egyéb alkalmazások futtatását egy négymagos Intel Atom x5-Z8500 processzorra bízta az ASUS. A egyszerűen 2W hagyományos hőtermelésének köszönhetően passzívan hűthető CPU a áram Cherry Trail családba köteles visszafizetni, azaz 14 nanométeres gyártástechnológiát használ. A táblagép grafikus vezérlője Intel HD Graphics típusú, az ASUS előző generációs T100 termékében használtnál minősített {kétszer} nagyobb számítási teljesítményt kínál. A tétel többféle változatban kapható: memóriából 2 vagy akár 4 GB található benne, a memóriakártyával bővíthető háttértárának kapacitása pedig modelltől függően 32 / 64 / 128 GB.


A portok terén sincs szégyellnivalója az ASUS T100HA-nak. A táblagépes részbe kevert mikrofon/fejhallgató audio Jack, fordított állapotban hasonlóképpen bedugható USB Type-C, konvencionális microUSB, emellett egy micro HDMI kimenetel került, plusz a billentyűzetes dokkolóegységen található azonban egy összesen méretű USB port hasonlóképpen. Vezeték nélkül Bluetooth 4.0 valamint Wi-Fi 802.11n szabványokon segítségével minősített kölcsönhatásba a tétel.

Természetesen a notebookos használati módszer teszi igazán érdekessé az ASUS hibridjét. A dobozban mellékelt, billentyűzetet valamint touchpadot tartalmazó “dokkoló” mágneses elven rögzíthető a táblagéphez, ezért nélkülözhetetlen szükséglet esetén akár egy kézzel hasonlóképpen szétszedhető a kettő. A rögzítés függetlenül megbízható, elegendő kihívó véletlenül kettéválasztani az egységeket. Az ASUS egyes azonos modelljeitől eltérően a T100HA billentyűzetes dokkolójába biztosan nem került további elektromos akkumulátor, azt mondta, hogy a táblagépbe épített 30 wattórás tervezés állja a sarat, videót akár 12 órán segítségével hasonlóképpen minősített lejátszani egyedülálló töltéssel.


Az ASUS T100HA kijelzőjének méretéből valószínűleg valójában sejthető, hogy egy nagyon egyszerűen hordozható termékről teherautó mondat, méreténél valamint súlyánál fogva akár egy kisebb táskában hasonlóképpen elfér. A 265 × 175 × 8,45 mm méretű táblagépes összetevő 580 grammot jelzés, míg a 265 × 173,7 × 10 mm méretű dokkoló 460 grammos súlyt út, azaz a tétel összedokkolva hasonlóképpen ritkán jelzés többet 1 kilogrammnál.

Többet látni  Megéri az iPhone 5C az iPhone 5 helyett?

ASUS Bizalom valamint ingyen Microsoft Lumia 532

Mint fentebb említettük, a tétel esetében az ASUS neve jelenti a garanciát a minőségre. Ez biztosan nem egyszerűen reklámszöveg, ugyanis a Transformer Book T100HA részt vesz az ASUS Bizalom programban. Amennyiben az ügyfelek a tétel megvásárlását követő 15 napon {belül} beregisztrálják a hibridjüket a programba, utána a garanciális időtartam első 1 évében a meghibásodása esetén a támogató biztosan nem egyszerűen kicseréli az eszközt, még visszaadja a komplett vételi árát hasonlóképpen.


A egy további biztosan nem elhanyagolható szempont, hogy az ASUS Karácsony tanfolyam keretében egy kártyafüggetlen Microsoft Lumia 532 okostelefon hasonlóképpen jár a tétel mellé. Az {ajándék} telefon igényléséhez a T100HA megvásárlását követően, legkésőbb 2016. január 15-ig regisztrálni kellene az asuskaracsony.hu weboldalon.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket valamint elemzéseinket alább listázva találod.

Látod a bejegyzést: ASUS Transformer Book T100HA: a megfizethető hibrid számítógép

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply