Boltokban a PNY olcsó, 960 GB-os SSD-je

Kedvező vételárral érkezett előkészített a PNY 2,5 hüvelykes, SATA III-as adattárolója.

A PNY Technologies piacra dobta a áram csúcsteljesítményű SSD-jét, a CS900-as széria 960 GB-os verzióját. A CS900-as sorozattal a PNY elsősorban egy olcsó, különösen ideál ár-érték arányú belépőt kínál a azonnali, flash-alapú adattárolók világába. 

Az vadonatúj tervezés akár 535 MB követelés másodperces olvasási és még 515 MB követelés másodperces írási sebességek elérésére hasonlóképpen minősített. Ideális politikai választás azoknak, akik egy belépőszintű megoldást keresnek, azonban olyat, ami azért kellően azonnali átviteli sebességeket kínál. 


Egy ilyen lovagolni sokkal felülmúlni a teljesítményét a normál merevlemezeknél látottaknak. Mivel számos SZÁMÍTÓGÉP-be és még laptopba azonban rendszeresen sima HDD-t szerelnek, emiatt ez kiváló szolgáltatás könnyen a SZÁMÍTÓGÉP-frissítésre hasonlóképpen. Egy ilyen meghajtóval a bootidő lerövidül, a programok gyorsabban indulnak, és még a terv teljesítménye hasonlóképpen megnő. 

A könnyű ingatlan ellenáll a rázkódásoknak, vagyis az SSD meglehetősen strapabíró, általában a merevlemezekhez képest. Sajnos a PNY konkrét vételárat biztosan nem közölt. Két lakó áruházban azt mondta, hogy valójában kétségtelenül lesz: az egyikben 81 590 forintért, a másikban 92 720 forintért rendelhető előkészített. 

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket alább listázva találod.

Látod a bejegyzést: Boltokban a PNY olcsó, 960 GB-os SSD-je

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Többet látni  Megérkezett az erősen nosztalgikus Nokia 105 (2019)

Leave a Reply