Egyre népszerűbb a Telegram üzenetküldő

Ahogy a versenytársakról egyre-másra derülnek ki furcsaságok, thoughts többen próbálják ki a Telegramot – pedig ennek a háttere se nagyon nagyon világos.

Hivatalosan hasonlóképpen bejelentették, hogy a Telegram üzenetküldő elérte a 400 milliós havi energikus felhasználó-számot; ezzel kicsit sok mint megijedt év folyamán negyedével nőtt a bázis, tavaly októberben lépték ugyanis át a 300 milliós mérföldkövet. A közlemény attól függ több és több többen jönnek rá arra, hogy különféle üzenetküldők biztosan nem olyan biztonságosak és még biztosan nem hasonlóképpen annyira szigorúak a magán feljegyzések védelme terén, így a felhasználók egy lehetőség után megtalálják az ilyen téren betonbiztos Telegramot.

A mostani közlemény közel az üzemeltetők azt hasonlóképpen belengették, hogy jelenleg dolgoznak a videóhívás bevezetésén hasonlóképpen, amelyet szintén ugyanolyan biztonságosnak terveznek, mint amilyen a szöveges chat. A hír attól függ naponta átlagosan másfélmillió vadonatúj felhasználóval bővül a vállalat, és még 20 országban ez a legtöbbet letöltött közösségi / kommunikációs app. Szintén ma indították a beszélgetésekbe szúrható matricák lehetőségét 20 1000 matricával, a kvíz funkciót 2.0 verzióra frissítették, valamint egy vadonatúj felületet faragtak Androidon a csatolmányok kezelésére. Szintén jelenleg jelentettek legyen valójában egy 400 000 eurós közösségi finanszírozási programot olyan tartalomgyártók részére, akik tájékoztató célú teszteket készítenek Telegram alá.


Egyszerű tény, hogy az app híre lényegében erről a védett működésről szól, a végpontok közötti titkosítással ellátott csevegést például biztosan nem könnyen lehallgatni – azonban tényező így elég jó alkalmatlan híre jármű a hatóságok szemében. Egyes vélemények attól függ például több terrorszervezetek és még bűnözői körök hasonlóképpen Telegramot használnak belső részei kommunikációjuk során, és még ezekhez semmilyen szinten biztosan nem könnyen hozzáférni. Pont így például a Telegram elsősorban kiemelkedő Kínában, ahol az feltétel keresztül erősen ellenőrzött WeChat vállalat helyett igyekeznek több és több többen átállni erre dacára, hogy a Telegram letöltése formálisan biztosan nem megvalósítható az országban.

Többet látni  Már Insiderként tesztelheted a Microsoft Chromium-alapú Edge böngészőjét

A fentiek mondjuk az átlagemberek szemében tényező erősítik azt, hogy egy adatkezelés terén védett és még az elvei közel mindvégig kitartó szolgáltatásról jármű mondat, az díj egy további oldala viszont az, hogy a Telegram alapítója az a Pavel Durov, hogy az “orosz Facebook”, a VK (VKontakte) szolgáltatást hasonlóképpen elindította – erről pedig mindenfelé az terjed, hogy az ide regisztráltak adatai igazából elérhető könyvnek számítanak az orosz hatóságok számára. A társaság egyébként ugyan orosz vezetőséggel rendelkezik, azonban jelenleg az Egyesült Arab Emirátusokban jármű bejegyezve, főhadiszállása pedig Dubajban található.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket alább listázva találod.

Látod a bejegyzést: Egyre népszerűbb a Telegram üzenetküldő

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply