Ezért ne használj régi PC-t szervernek

Nagyszerű kiváló javaslat, hogy hasznosítsuk még egyszer régi gépünket, azonban alkalmanként biztosan nem , hogy megéri.

Kiöregedett alólad sokéves, azonban azonban következetesen szuperül működő számítógéped és még alább listázva -val együtt választási lehetőség újat venni? Csapj le rá, ez biztosan nem hasonlóképpen vizsgálat, az viszont jelenleg annál mint, hogy Cégünk legyen -val együtt régivel. Kidobni jogosan nincs szíved, viszont múlt számos pénzt se adnának jelenleg érte -val együtt használtpiacon. -val együtt tippek az egyik szerepel, hogy odaadjuk családtagnak, ismerősnek, valószínűleg jótékony célra ajánljuk fel – thoughts nagyon jó (PL) ötletek, ahogy az hasonlóképpen, hogy beállítsuk médialejátszónak vagy akár otthoni szervernek. Ez azt mondta, hogy biztosan nem következetesen éri létrehozott.
 

Szervernek múlt éhezve

-val együtt régi gépek jellemzően sokkal lassabbak, mint -val együtt mai konfigurációk, azonban ez -val együtt eredmény azonban következetesen bőven elég ahhoz, hogy torrent, ftp, dlna, jelentés stb. szerverként üzemeljen, sőt, rábízhatunk filmtömörítést és még azonban számtalan különféle feladatot. -val együtt végső gond azt mondta, hogy, hogy egy ilyen szerverhez 7/24-es üzemre jármű nélkülözhetetlen szükséglet, vagyis -val együtt régi SZÁMÍTÓGÉP-nk éjjel-nappal menni gyöngyfehér, márpedig -val együtt régebbi platformoknál az energiatakarékosság azonban biztosan nem volt kulcs alkatrész. Egy Pentium 4 vagy akár régebbi athlonos, phenomos összeállítás rengeteget fogyaszt, olyannyira, hogy az jelenleg -val együtt érezhető lesz -val együtt villanyszámlában hasonlóképpen, általában, ha évi szinten nézzük. Emellett -val együtt zajszinttel hasonlóképpen létrehozott gyöngyfehér gyűlni -val együtt bajunk – biztosan nem mindenkinek jármű annyi helység -val együtt lakásában, hogy el megérteni rejteni -val együtt gyakran zúgó gépét.
 


-val együtt bevitel és még zajszint közel olyanokra hasonlóképpen fel kellene készülni, mint például -val együtt LAN csatoló sebessége és még az operációs program. Ma jelenleg egy átlagos otthoni hálózathoz hasonlóképpen határozottan egyértelműen ajánlott -val együtt gigabites arány, általában ezen a ponton, ha filmeket streamelnénk otthoni szerverünkről, miközben letöltő állomásnak hasonlóképpen használjuk ugyanakkor számos eszközről hasonlóképpen. -val együtt Windows OS esetén alkalmas programokat hasonlóképpen telepítenünk kellene és még -val együtt távirányító elérésről hasonlóképpen gondoskodnunk kellene.

Többet látni  Philips MCD900 mikro Hi-Fi teszt

Ezért vágj be

Ha régi gépet alakítanál át otthoni szerverré, -val együtt következőkre figyelj oda. -val együtt konfigurációt csupaszítsd le, egyszerűen -val együtt legfontosabb komponensek maradjanak. Nincsen nélkülözhetetlen szükséglet masszív, nagyfogyasztású videokártyára, szereld ki -val együtt hangkártyát, TELEVÍZIÓ-vevőt, optikai egységet hasonlóképpen. Múlt számos memóriára se , hogy nélkülözhetetlen szükséglet lesz, viszont tárhelynél pár, azonban Jelentősebb kapacitású HDD az legjobb. ezekből hasonlóképpen -val együtt Green vagy akár NAS változatokra megéri szavazni, amelyek keveset fogyasztanak, olcsók és még finoman dolgoznak.

 


-val együtt LAN vezérlő legyen gigabites, ez hihetetlenül döntő fontosságú, és még nélkülözhetetlen szükséglet esetén -val együtt routert hasonlóképpen fejlesszük. -val együtt rendszerbeállításoknál aktiváljunk minden elérhető energiatakarékos funkciót, és még állítsunk legyen valójában aprólékos alvó üzemmódot -val együtt HDD-kre. Tényleg megéri az OS-cserén hasonlóképpen elgondolkodni: -val együtt FreeNAS díjmentes és még nagy NAS-oprendszer.

Ha ezt múlt macerásnak ítéljük, megéri -val együtt NAS-ok világában körbepillantani. 1-2 fiókos NAS-t jelenleg hihetetlenül olcsón szerezhetünk és még sok jelenleg biztosan nem egyszerűen fájlszerverként üzemel, DLNA-szerverként, torrentkliensként hasonlóképpen funkcionál és még mobiltelefon appokkal hasonlóképpen elérhetjük.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket alább listázva találod.

Látod -val együtt bejegyzést: Ezért ne használj régi PC-t szervernek

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply