Föld körüli pályára állították az első 6G műholdat

Kína 12 egy további műholddal egyetemben küldte -val együtt világűrbe az egyébként nagymértékben továbbra se gyakori 5G utódját.

Valószínű, hogy az 5G innováció körüli felhajtásról egyszerűen az biztosan nem hallott, hogy szándékos műszaki remeteséget vállalt. -val együtt hálózati innováció legközelebb generációját gőzerőkkel kezdték el kiépíteni -val együtt telekommunikációs cégek, ennek ellenére -val együtt védelem egyelőre meglehetősen hiányos.

Lehet állítani azon, hogy egészséges-e vagy akár se az 5G (egyelőre úgy tűnik, semmilyen hatással nincs -val együtt szervezetre), ennek ellenére thoughts tudjuk: se az kiskereskedelmi, se -val együtt műszaki fejlődés biztosan nem lassít le pusztán az aggályok miatt, ezért Kína utóbbi időben Föld körüli pályára állította az első 6G-s műholdat ráadásul.

-val együtt kilövésre azért került vonal, mert ezért szeretnék megkezdeni -val együtt innováció tesztelését. Fontos kiemelni, hogy -val együtt telekommunikációs cégek és még kormányok azonban évekre vannak attól, hogy megállapodjanak -val együtt 6G innováció standardjairól, specifikációiról, ezért bőven megvalósítható, hogy valamikor abszolút másként munkahelyek majd az vadonatúj típusú rendszer, mint -val együtt épp most szolgálatba állított gps esetében.

-val együtt szatellitet 12 egy további kíséretében lőtték ki -val együtt Menetelés-6 nevű hordozórakétával, Kína Sanhszi tartományából. -val együtt műholdat olyan technológiákkal ráadásul felszerelték, mely -val együtt gazdálkodás termelést veszélyeztető katasztrófák és még erdőtüzek megelőzésében segíthet.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket itt felsorolva találod.

Látod -val együtt bejegyzést: Föld körüli pályára állították az első 6G műholdat

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Többet látni  Terjednek a kobotok - PC World

Leave a Reply