Ha nem játékot árusítanak, akkor a Microsoft Store remek választás lehet majd a fejlesztőknek

Azonban a nyáron elengedhetetlen változáson esik át a Microsoft boltja, ami ezáltal kívánatosabb lehet majd különös stúdiók számára.

A különböző alkalmazásboltok remek lehetőséget nyújtanak a kisebb-nagyobb csapatok számára, hogy eljuttathassák produktumaikat a fogyasztókhoz, ám olykor lehetnek nézeteltérések a rendszer üzemeltetői és még egy feltéve fejlesztőcsapat az egyik, elég jó egyszerűen például az Epic Games és még az Apple viaskodására gondolni.

A Microsoft ugyanakkor egy inkább nagyon jó (PL) ötlettel állt elő, amivel talán legyen sikeres ráadásul majd nagyon jó (PL) házaspár csapatot magukhoz csalogatniuk.

A tervek attól függ július 28-án életbe lep egy olyan változtatás, amelynek értelmében a Microsoft Store-on hozzáférhető appokból származó nyereség 100%-a a fejlesztőknél továbbra is, ha nagyon saját vagy akár 3 féltől származó fizetési rendszert használnak az alkalmazáson {belül}. Ez ezáltal remek dolognak tűnik, ám teherautó egy aprócska hátulütője ennek az egésznek: a játékokra nem vonatkozik ez a politika.

Habmérték talán lehet követelés sajátja kapcsán, hogy miért kellene ezen a téren félretesz az appokat a játékoktól, azt mondta, hogy ez a változtatás azonban ezáltal ráadásul remek lehetőségeket kínálhat a fejlesztőknek, és még nem kizárt, hogy az életbe lépése után számos műhely ráadásul átvándorol majd mint a Microsoft Store-hoz. Ez az egész egészében pedig elkerülhetetlenül akár lépéskényszerhez vezethet olyan nagyágyúkat ráadásul, mint a Google vagy akár az Apple, és még ezáltal a jövőben esetleg különféle boltok ráadásul sokkal jobb feltételeket nyújtanak majd a fejleszőtk számára.

Ha nem egyszerűen a jobb hardverek és még perifériák, hanem a játékok világa ráadásul érdekel, akkor kattints ide!

Látod a bejegyzést: Ha nem játékot árusítanak, akkor a Microsoft Store remek választás lehet majd a fejlesztőknek

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Többet látni  Toshiba D-BW500 VHS-Blu-ray kombó - PC World

Leave a Reply