Hazai boltokban az XBox 360

Xbox 360

-val együtt Microsoft bejelentette, hogy 2006. november 3-ától Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és még Lengyelországban hasonlóképpen kapható lesz az újgenerációs játékkonzol és még szórakoztató központi iroda, az Xbox 360. Ezzel -val együtt bővítéssel, és még -val együtt nemrég bejelentett dél-afrikai megjelenéssel egymással Európában, -val együtt Közel-Keleten és még az afrikai (EMEA) régióban 16 nemzet helyett, valójában 21-ben lesz hívásra az vadonatúj Xbox. Az vadonatúj piacok továbbviszik -val együtt konzol Európában valójában bizonyított sikerét, és még azonban számos gamer számára teszik elérhetővé -val együtt videojáték és még -val együtt élvezet vadonatúj generációját.

Az alaprendszer várhatóan 75 1000 forint körüli áron kerül -val együtt boltokba, ahol -val együtt vásárlók remek játékok egész egészében kínálatát találják majd. -val együtt Project Gotham Racing 3, -val együtt Kameo és még -val együtt Perfect Dark Zero megvásárolható lesz az Xbox 360 polcokra kerülésének napjától, -val együtt Gears of War, -val együtt Crackdown, -val együtt Viva Pinata és még -val együtt Forza 2 megjelenése pedig az azt követő hetekben feltételezte. Ezzel egy időben extra kiegészítők –- vezeték nélküli kontroller, akkumulátortöltő üzlet, univerzális távirányító — hasonlóképpen megvásárolhatók lesznek.

“Nagy izgalommal tölt el mindannyiunkat, hogy Európa játékkedvelői azonban Karácsony a múltban hozzájuthatnak az Xbox 360-hoz. Reményeink attól függ, addigra cégünk valójában 10 ezer konzolt értékesített világszerte”, mondta Chris Lewis, az EMEA Home and Entertainment részlegének helyi alelnöke. “Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ezen országok játékkedvelői az Xbox 360 keresztül -val együtt lehető legkiemelkedőbb játékélménnyel gazdagodjanak. Ennek elérése érdekében -val együtt játékok a közelben igényeknek szükséges, széleskörű kínálatával, és még -val együtt kiegészítők sokszínű választékával jelenünk meghatározott.”

Többet látni  Újabb trükkök a hibás USB portok javításához

Az Xbox 360 2006-ban extra országokban –- Indiában, Brazíliában — hasonlóképpen látszik, -val együtt jövő év végére pedig valójában közel 40 országban lesz megszerezhető. Ezek az vadonatúj piacok hozzájárulnak ahhoz, hogy -val együtt legjobb bázissal rendelkező vadonatúj generációs konzol extra folytathassa virágzó pályafutását -val együtt második karácsonyi szezon után hasonlóképpen.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket itt! alatt találod.

Látod -val együtt bejegyzést: Hazai boltokban az XBox 360

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply