Hivatalos: elérhető lesz PC-n a PlayStation Now

Első körben csupán három európai országban aktiválják a szolgáltatást.

Magyar lehetőség attól függ hétfő éjszaka a Sony formálisan ráadásul bejelentette a PlayStation Now számítógépeken való elérhetővé válását. A játékstreamelő megoldás segítségével 400-nál ráadásul sok PlayStation 3 konzolra kiadott tevékenység válik SZÁMÍTÓGÉP-ken ráadásul játszhatóvá, köztük olyan címekkel, mint a The Last of Us, az Uncharted 2, a Ratchet and Clank, vagy akár éppen a God of War.

A PlayStation Now első körben az Egyesült Királyságból, Belgiumból, Hollandiából, ráadásul az Egyesült Államokból lesz elérhető számítógépekről, specifikus indulási dátumokat azonban biztosan nem közölt a Sony. A megoldás 7 napfény ingyen próbaidőt biztosít, a havi előfizetési díja 20 dollár, azonban három hónapot egyben kifizetve 45 dollárért ráadásul használható.


A PlayStation Now számítógépes változata egy darabig minden bizonnyal csupán Windows 7 / 8.1 / 10 rendszereken lesz használható, azonban a Sony mérlegeli a Mac-es kliensprogram kiadásának lehetőségét. A kliens zökkenőmentes futtatásához a cég 2 GB rendszermemóriát, ráadásul legalább 3,5 GHz-es Intel Core i3 vagy akár 3,8 GHz-es AMD A10 fő egységet ajánl.

Elkerülhetetlenül megemlítendő, hogy nagyon hamar elérhető lesz egy USB-s vezeték nélküli adapter, a 25 dolláros kütyüvel a PlayStation 4 gyári DualShock 4 játékvezérlője halkan összepárosíthatóvá válik a Windows valamint Mac OS X rendszerű számítógépekkel.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket valamint elemzéseinket itt! alatt találod.

Látod a bejegyzést: Hivatalos: elérhető lesz PC-n a PlayStation Now

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Többet látni  Az új TUF laptopokkal katonai minőséget kapnak a játékosok

Leave a Reply