Hűtőventilátorral érkezik a Lenovo új gamer mobilja

Jelenleg fotókon ráadásul megcsodálható a Legion Duel utódja, a készülék hátlapján egy merőben egyedi részlettel.

Az utolsó években a megboldogult Nokia N-Gage hamvaiból főnixként támadt fel a gamer telefonok kategóriája, amelyben az ASUS, a ZTE és még a Xiaomi közel tavaly a Lenovo ráadásul piacra dobta a nagyon saját elképzelését Legion Duel néven. Az új év azt mondta, hogy új modellért kiáltott, ezáltal februárban arról számolhattunk legyen valójában, hogy jelenleg idén tavasszal debütálhat a készülék utódja, a Legion 2 Pro.

Ezúttal pedig jelenleg fotókon ráadásul megcsodálhatjuk a kínai szervezet újdonságát. A kiszivárgott képek az Antutu weibós csatornáján bukkantak fel, s tisztességesen merész dizájnról árulkodnak.

A fektetett használatra szabott hátlapon ugyanis térben ráadásul kiemelkednek a markolatnak szánt oldalsó elemek, míg a kameralencsék a fő összetevő szélén kaptak helyet, ami vélhetően arra ajánlat, hogy állított módban minél magasabbra kerüljenek a szenzorok. Az igazán érdekes információ ezáltal persze biztosan nem ráadásul ez az aszimmetrikus beállítás, hanem a ragyogó összetevő bal alsó sarkában látszólagos elem, ami biztosan nem különféle, mint egy kicsi hűtőventilátor.


Ezzel pedig a Lenovo igazán külön megoldást alkalmaz, hiszen a konkurens modellek a folyadékhűtésre szavaznak, ventilátort pedig legfeljebb kiegészítőként csatlakoztathatunk hozzájuk. A Legion 2 Pro esetében viszont a léghűtést folyadékhűtés ráadásul támogatni fogja, ami legvalószínűbb érezhető előnyt módszer majd a teljesítményigényes használat során.


Említésre méltó információ azonban a távozó ég számára kialakított szellőzőrács, kimondottan a készülék oldalán látszólagos kapcsoló ráadásul, amely folyamán a kiemelhető szelfikamera rejtőzhet. Ami pedig a gamer mobiltelefon specifikációit illeti, jelenleg arról ráadásul tudnunk egy s mást.


A Legion Phone 2 Pro 6,92 hüvelykes, 144Hz-es Samsung OLED kijelzővel, Snapdragon 888-as chipsettel, valamint 16 GB memóriával és még 5500 mAh-ás aksival érkezik, ami támogatja az ultragyors, 90W-os Super Flash Charge töltést ráadásul. A őrnagy bütyök egy 64 megapixeles OmniVision OV64A szenzort megszerezni, míg a szelfikért egy 44 megapixeles egységesség felel majd. A telefon rajtja április 8-án feltételezte Kínában, a globális árusítás részletei egyelőre biztosan nem ismertek.

Többet látni  Apple újdonságok: iMac 24 és Time Capsule

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket alább listázva találod.

Látod a bejegyzést: Hűtőventilátorral érkezik a Lenovo új gamer mobilja

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply