Így csinálhatsz reklámblokkolót egy Raspberry Pi lapka PC-ből

Egy könnyű munka azt ígéri, hogy bő 10 min során összerakhatod -val együtt nagyon saját reklámblokkolódat -val együtt lapka Személyi számítógép használatával.

-val együtt netes reklámok biztosan nem feltétlenül az ördögtől valóak, és még elsősorban el könnyen viselni ennyi kellemetlenséget az teljesen ingyenes tartalomszolgáltatásért cserébe. Ugyanakkor azonban igazság, hogy számos helyen találkozhatunk túlzó vagy akár rosszindulatú használatukkal, emiatt időnként nagyszerű kiváló koncepció átvenni az irányítást ezek megjelenése felett. Szerencsére -val együtt böngészőkbe könnyű reklámblokkolót tedd fel, azonban -val együtt szakértőink -val együtt feltétel ezen a ponton, ha nagyobb kontrollt szeretnénk? Csak egy Raspberry Pi kellene beépíteni, ami aztán egyből bevethető Pi-hole kliensként. 

-val együtt Pi-hole egy ideje jelenleg könnyen elérhető, -val együtt segítségével pedig blokkolható és még követhető -val együtt weboldal forgalma -val együtt nagyon saját hálózatodon. Csak egy Raspberry Pi-re és még egy script futtatására teherautó szükséged. -val együtt Pi-hole ugyanakkor biztosan nem totális jelentése blokkolja -val együtt reklámokat, mert -val együtt dobozok továbbra ráadásul látszanak azok helyén, csupán épp biztosan nem jelennek előkészített bennük -val együtt hirdetések. -val együtt követőkkel azonos jelentése bánik el -val együtt Pi-hole, amelynek beállítása bő 10 min -val együtt lapka Személyi számítógép-n felhasználásával, ezt ígéri legalábbis az könnyű munka. 


-val együtt Pi-hole persze biztosan nem kiváló, ugyanis -val együtt YouTube-videókban megjelenő reklámokkal biztosan nem boldogul. Ellenben -val együtt hirdetések megfogása közel másra ráadásul nagyszerű kiváló, ugyanis egy webes felületen megmutatja -val együtt blokkolt adatokat, -val együtt naplókat és még számos különféle információt ráadásul, mindez pedig ingyenesen (adakozni persze könnyen, ha valakinek tetszik -val együtt szoftveralkalmazás). 

Többet látni  Így töröld a fájlokat biztonságosan windowsos PC-dről!

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket itt felsorolva találod.

Látod -val együtt bejegyzést: Így csinálhatsz reklámblokkolót egy Raspberry Pi lapka PC-ből

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply