Így döngöl a földbe mindent a Galaxy S7 kamerája

Az külön Sony szenzort Dual Pixel autofókusz-rendszer egészíti ki.

Miközben az LG G5 egy szélesebb látószögű, további kamerával újított, addig a Samsung maradt egy rész hátlapinál, azonban abból egy merőben újat munkás. Méghozzá egy tényleg bátorító megoldást. 

A Galaxy S7 és még az S7 edge szenzorát rendesen a Sony gyártja, és még a rendszerinformációs feljegyzések módon egy IMX260-as darabról jármű kifejezés. 

Mivel erről eddig biztosan nem lehetett hallgatni, ennek eredményeként biztosra vehető, hogy egy külön gyártású verzió. A Sony általában készít ilyeneket olyan Jelentősebb megrendelőknek, mint az Apple vagy akár a Samsung – a gyártók ezután személyes optikával és még képfeldolgozó rendszerrel egészítik ki a szenzort. 

Az 1,4 mikronos szenzor a Galaxy S6-ban lévő megoldásnál 95 százalékkal sok fényt tud begyűjteni. Ha ez biztosan nem akarat elég jó, ezen a ponton a Samsung a fázisérzékelős autofókuszt egy azonban gyorsabbra cserélte, amelynek a neve Dual Pixel. 

A 12 megapixeles szenzor a megapixelek versenyében ugyan “visszalépésnek” tűnik, azonban minőségben újat mutat az 56 százalékkal nagyobb külön képpontok miatt. A Dual Pixel autofókusz-rendszer pedig elsőként ebben az okostelefonban debütál. 


A Dual Pixel eszköz lényege az, hogy az hozzáférhető képpontok 5-10 százaléka helyett 100 százalékot használ a fókuszálásra, ezáltal sokkal sokkal gyorsabban és még pontosabb a PDAF jellegű megoldásoknál. Mindez mozgó elemeknél, lakóhely adásnál és még szegény fénynél hasonlóképpen kulcsfontosságú. Papíron és még a bemutatókban tényleg elképesztő és még bátorító, meglátjuk, hogy mennyivel sokkal jobb a gyakorlatban az eddigi felhozatalnál. Az hasonlóképpen remek aggodalom, hogy a Dual Pixel és még a Sony prediktív hibrid autofókusza (Xperia X gyűjtemény) mit tudnak egymással ellentétes. 

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket itt felsorolva találod.

Látod a bejegyzést: Így döngöl a földbe mindent a Galaxy S7 kamerája

Többet látni  Népszerű volt a percalapú Szigetjegy

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply