Így készíts képernyőképet a Samsung Galaxy Note 8-on

A közös képernyőkép-készítési beállítás közel különféle trükköket ráadásul tartogat a Samsung.

A Samsung Galaxy Note 8 (és még a Galaxy S8, Galaxy S8+) elképesztően nagyon jó (PL) képernyővel rendelkeznek, azt mondta, hogy az Infinity Display egyben azt ráadásul jelenti, hogy többé nincs az előlapon testi dwelling kapcsoló. Hogyan könnyen utána képernyőképet készíteni ezeken a készülékeken? Eddig elvégre a dwelling gombot és még a bekapcsológombot kellett ugyanakkor lenyomni. 

A Samsung számos trükköt ráadásul kínál, ha képernyőképek készítéséről teherautó kifejezés. 

A normál beállítás biztosan nem sokat változott, továbbra ráadásul testi gombok együttes lenyomását jelenti. A képernyőkép készítéséhez nyomjuk le ugyanakkor a hangerő le- és még a bekapcsológombokat, majd egy pillanatig tartsuk ezeket lenyomva. A monitor ezután villan egyet, ezzel tájékoztat a bejárás sikerességéről. 


A készülékek ugyanakkor modernebb, gesztusvezérléses alapon ráadásul képesek erre a funkcióra. A Beállításokban a [Speciális funkciók] során kellene keresnünk a [Felvétel tenyérhúzással] opciót, amelynek hála elég, ha a tenyerünk élét végighúzzuk a képernyőn. Ez a funkcionalitás alapból engedélyezve teherautó. 

Ugyancsak illetékes a művelet elvégzésére a Bixby munkatárs (persze biztosan nem magyar nyelven). Ehhez annyit kellene mondanunk, hogy “Hi Bixby”, talán nyomva tartanunk a bal oldali, hangerőszabályzó alatti gombot. A “Take a screenshot” utasításra a Bixby rögzíti a monitor tartalmát. 


A képernyőképek elkészítése után egyébként bázis néz egy kis otthoni ablak, amely extra opciókat kínál. Ebben a menüben kezdeményezhetjük a görgetéses felvételt, ami rendkívül praktikus, ha például egy weboldalt, listát, cikket szeretnénk egy az egyben lementeni, rögzíteni. Rajzolhatunk ráadásul a képre, ha valamit legyen valójában szeretnénk rajta jelölni, kimondottan a [Körbevág] opcióval méretre igazíthatjuk azt. A program azonnal levágja a navigációs gombokat és még az értesítési rendszerinformációkat. Ugyanitt gyorsan meghatározott ráadásul oszthatjuk a képünket. 

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket itt! alatt találod.

Többet látni  Winkler János a T-Mobile Magyarország új vezérigazgatója

Látod a bejegyzést: Így készíts képernyőképet a Samsung Galaxy Note 8-on

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply