Megjelent a négyes NOD32 és ESET Smart Security magyar változata

Három hónappal az angol után végrehajtani magyar nyelven hasonlóképpen elérhetővé váltak az ESET 4 generációs védelmi szoftverei.

Jelentősen bővült az ESET 4. generációs, immár magyar nyelven hasonlóképpen könnyen elérhető védelmi szoftverei keresztül nyújtott szolgáltatások köre.  Az otthoni felhasználók számára ezek közül a legérdekesebb a gamer üzemmód, valamint a helyreállító CD létrehozásának lehetősége. Az előző jellemző segítségével átfogó képernyős használat másrészt letiltható a szoftverek figyelmeztetőablakainak felugrása. Ennek túlnyomórészt a játékok és a prezentációk során teherautó relevancia. A helyreállító CD segítségével emellett lehetővé válik a fertőzött rendszerek kívül forrásból történő ellenőrzése. Ezért olyan esetben hasonlóképpen megtisztíthatók a számítógépek, amikor egyébként a merevlemez kiszerelésére minden bizonnyal követelmény.

 

 

eav1_web.jpg

 

 

 

 

Az ESET Smart Security és a NOD32 antivírus főbb újdonságai:

Optimalizálás hordozható számítógépekre
Az ESET Smart Security és a NOD32 4-es verziója illetékes nézet, hogy a személyi számítógép akkumulátorról vagy akár hálózatról működik-e, és ennek megfelelően időzíti az ütemezett feladatok végrehajtását.

Önvédelmi modern technológia
A modern technológia illetékes megvédeni a tanfolyam személyes rendszerfájljait és rendszerbeállítási bejegyzéseit a jogosulatlan hozzáféréstől, ezért megvédi a vírusirtót a személyi számítógép védelmi állapotát befolyásolni próbáló károkozóktól.

Helyreállító CD
A helyreállító CD létrehozásával lehetővé válik a fertőzött rendszerek kívül forrásból történő ellenőrzése, ezért olyan esetben hasonlóképpen egyszerűen megtisztíthatók a számítógépek, amikor egyébként a merevlemez kiszerelésére minden bizonnyal követelmény.

Gamer üzemmód
A szoftverek korábbi verziójában hasonlóképpen kikapcsolható volt a figyelmeztetőablakok megjelenítése, még ezentúl ez egyedülálló változás bejölésével azonban egyszerűbbé válik. A jellemző segítségével átfogó képernyős használat esetén a szoftverek figyelmeztetőablakainak felugrása letiltható. Ennek túlnyomórészt a játékok és a prezentációk során teherautó relevancia.

Beépített rendszerfelügyelet
A szoftverekbe integrálásra került a SysInspector rendszerfelügyeleti gitár, amely lehetővé teszi az aktuálisan jogger folyamatok, a rendszerösszetevők és a különböző alkalmazások elemzését.

Kívül adathordozók letiltása
Az vadonatúj programváltozatok segítségével ellenőrizhetővé válik a kívül adathordozók használata, és a rendszergazda akár le hasonlóképpen tilthatja a kívül adathordozókon található fájlok futtatását. Vállalat rendszerek esetében a kívül adathordozók ellenőrzése a távadminisztrációt megvalósító ESET Remote Administrator szoftver program segítségével hasonlóképpen szabályozható.

Többet látni  Láthatatlanság a valóságban! - PC World

Az ESET Smart Security főbb újdonságai:

A tűzfal tanuló üzemmódja
Az vadonatúj üzemmód segítségével személyes a saját énünk „taníthatjuk” a tűzfalat az vadonatúj kapcsolatok kezelésére. Amennyiben ezt az üzemmódot használjuk, a szoftver program kezdetben minden folyamatot azonnal akkreditálni, majd a szabályszerkesztőben történő finomítással szigorítható a szabályrendszer. Az elkészült konfiguráció egyidejűleg alkalmazható a rendszer összes munkaállomásán.

Továbbfejlesztett levélszemétszűrő
Gyorsabb és hatékonyabb levélszemétszűrés a kéretlen és kockázatos üzenetek kiszűrése érdekében.

 

Természetesen olvasóink a Személyi számítógép Worldben szereplő kódok segítségével a magyar nyelvű változatokat hasonlóképpen használhatják. Az ESET Smart Security és a NOD32 antivírus magyar verziója letöltési oldalunkról hasonlóképpen könnyen elérhető.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket alább listázva találod.

Látod a bejegyzést: Megjelent a négyes NOD32 és ESET Smart Security magyar változata

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply