Minden, amit tudni érdemes az MKV fájlokról

Manapsosztály jelentősen nagyobb -val együtt valószínűsége sajátja, hogy MKV videókat nézünk.

Attól függetlenül, hogy az internetről töltünk le videókat vagy akár ismerősöktől kapjuk, manapság jelentősen nagyobb -val együtt valószínűsége sajátja, hogy az elem formátuma MKV lesz. De szakértőink ráadásul ez? Elsőre idegennek tűnhet, következésképpen összefoglaljuk, hogy mit kellene róla tudni. 

 

-val együtt kezdetek és még az MKV

-val együtt Matroska Video fájlok kezdetben azonban 2002-ben, Oroszországban bukkantak fel, és még emiatt az elnevezést se kellene különösebben magyarázni.  -val együtt újító programozó Lasse Kärkkäinen volt, hogy Steve Lhomme és még egy legénység programozó segítségével alkotta előkészített -val együtt formátumot. -val együtt vállalkozás -val együtt nyílt szabványokra alapozott, ezáltal rendesen abszolút ingyenesen használható. Az idők során sokat fejlődött, és még azóta többek az egyik -val együtt WebM multimédiás stílus alapja ráadásul. 

 


Videó MKV-ban

 

Az MKV fájlok igazából multimédiás konténerek. Ez azt jelenti, hogy -val együtt gyakorlatban magányos fájlba könnyen audiót, videót és még feliratokat betölteni, ha azok eltérő kódolást használnak. Gyakori -val együtt H.264 használata -val együtt videónál és még az MP3 vagy akár az AAC használata -val együtt hangnál. -val együtt stílus -val együtt jövőbe mutat, ezáltal többek az egyik megfelelő -val együtt időszerű keresésre, támogatja -val együtt fejezeteket, -val együtt menüket és még -val együtt metaadatokat, -val együtt kiválasztható audio- és még videostreameket, az on-line streaminget és még -val együtt feliratokat ráadásul. -val együtt rekesz szinte bármilyen hang- és még videoformátummal elboldogul, ezért könnyedén alkalmazható, és még biztosan nem valószínű, hogy múlt hamar “elkopna”.

 

Ezáltal könnyen lejátszani

Klub jelentősen elterjedtebb, tekintettel arra, hogy azonban biztosan nem tekinthető szabványnak, következésképpen biztosan nem támogatja az összes médialejátszó. Az MKV-val kompatibilis programok és még kodekek száma ennek ellenére a jó hír az jelentősen nagyobb, ezáltal teherautó miből válogatni. 

Többet látni  HyperX Pulsefire Haste teszt - hardcore könnyedség egy egérben

 


Remek válasz

 

-val együtt leghatékonyabban szavazás az effajta fájlok lejátszására -val együtt VLC media participant vagy akár az MPC-HC. Ezek közül minden egyes költségmentesen és még csak használható. -val együtt telepítésük azonnal megoldható, kártevőket biztosan nem tartalmaznak, az MKV fájlok pedig -val együtt sokkal jobb gombos társítás menüből ráadásul azonnal hozzájuk rendelhetőek. -val együtt leghatékonyabban az bennük, hogy beépítve tartalmaznak minden apróság, amire csupán szükségünk könnyen -val együtt multimédiás fájloknál – és még szinte az összes hang- és még videofájllal elboldogulnak. 

 

Az alternatíva

Ha valakihez hozzánőtt -val együtt Windows Media Player vagy akár egy még egy megszokott lejátszó, ami biztosan nem kezeli natív technika az MKV-t, utána lehetősége teherautó kívül kodekcsomagot felállított -val együtt Windowsra. -val együtt Ninite.com oldalon segítségével ilyenkor -val együtt CCCP opcióra kellene nyomni, majd -val együtt Get Installerrel beszerezni -val együtt telepítőt ráadásul elvégezni az installálást. Amennyiben ezt az oldalt használjuk, utána megkíméljük magunkat -val együtt kártevőktől, amikkel szinte rendszeresen telerakják az effajta kodekcsomagokat. 

-val együtt kodekes megoldással ellentétes ennek ellenére egyszerűbb, sokkal gyorsabban és még tisztább útvonal, ha egy mindenre illetékes médialejátszót választunk magunknak. 

 

Nektek melyik -val együtt kedvelt lejátszótok? 

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket itt felsorolva találod.

Látod -val együtt bejegyzést: Minden, amit tudni érdemes az MKV fájlokról

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply