Most érdemes legális Windows 10-re váltani, itt a legjobb akció!

A Keysworlds webáruházban épp most szinte fillérekért beszerezheted a jogtiszta Windows 10-et valamint az általad kedvelt Office verziót a speciális kuponkódok használatával.

A Windows 10 eleve a Microsoft legfejlettebb operációs rendszere, valamint a állandó frissítések miatt fokozatosan biztonságosabb valamint sokoldalúbb. Mostanda jelenleg szinte minden gépre felajánlotta a áram jelentős frissítőcsomag ráadásul, azonban persze ehhez érdemes legális Windows-t használni. Szerencsére a Keysworlds webáruház verhetetlen akcióinak keretében a Windows 10 valamint többféle Office probléma ráadásul egészen olcsón szerezhető legyen valójában, emellett a bér valamint az aktiválás ráadásul alap valamint villámgyors.

A jelenleg eleve padlóközeli árakból az alábbi kuponkódokkal extra kedvezményeket könnyen kapni: egyszerűen válaszd ki a szoftvert, amit megvásárolnál, valamint a bér a múltban, a tolókocsi tartalmának megtekintésekor írd legyen valójában a kódokat a ideális helyre, ezután máris a kedvezményes árat kellene egyszerűen fizetned. Mutatunk házaspár példát.


Nagy engedmény Windows 10-re valamint Windows+Office csomagokra

Ha az Esp40 kódot írod legyen valójában az alábbi opciók vásárlásakor, az itt felsorolt árakon szerezheted legyen valójában mindegyikük:

Azonban tart a féláras nyári Office ésszerű!

Az alábbi Office 2019 kiadásokra, valamint Windows 10 valamint Office 2019 csomagokra az Esp52 kuponkóddal kaphatsz 52% kedvezményt:

Beéred Office 2016-tal? Erre ráadásul jár 52%!

Az Office eggyel korábbi változatának árait szintén sok mint felére csökkentheted az Esp52 kuponkóddal:

Egyszerű beruházás, könnyű bér

A Keysworlds-nél elsősorban alap a legális termékkulcsok beszerzése. A kuponkódok beírása valamint a bankkártyás vagy akár PayPal segítségével intézett bér után e-mailben kapod a termékkulcsot. A telepítéshez elegendő letöltened a Microsoft reprezentatív weboldalairól a szoftvereket (a Windows 10-et itt, az Office 2016 Pro Plus verziót itt, az Office 2019 Pro Plus-t pedig itt), majd amikor beállítás ugyanakkor a termékkódot kérik, írd legyen valójában, amit e-mailben kaptál. Ezután máris teljeskörűen használható a Windows kimondottan az Office.

Többet látni  Látványos képeken csodálhatóak meg az új Samsung Galaxy S21 mobilok

FIGYELEM: az biztosítani biztosan nem a SZÁMÍTÓGÉP World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget biztosan nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, kimondottan bármilyen felmerülő baj esetén az help@keysworlds.com címen könnyen érdeklődni.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket valamint elemzéseinket itt találod.

Látod a bejegyzést: Most érdemes legális Windows 10-re váltani, itt a legjobb akció!

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply