Na tessék, Cortana szerint nem is létezik a Windows 11

Az egész egészében életmód egy csalódásokkal teli szimuláció? Kérdezd létrehozott Cortanát, elveszi a kedved az egész egészében vadonatúj Windows 11 őrülettől…

Nehéz manapság következetesnek tartani, hiszen az második időben másról se hallgatni, minthogy gyorsan az arcunkba robban a Windows 11, sőt, egyesek valójában azt is tudni vélik, mikor végzi majd ki a Microsoft a Windows 10-et (vagyis sajátja támogatását).

Amíg a rémült bolygó háttérképeket nézeget, és még arról álmodozik, hogy vajon mit is mutat majd legyen valójában a Microsoft gyorsan, addig Cortana (a társaság virtuális asszisztense) szilárdan létrehozott teherautó győződve arról, hogy bizony nem is lesz Windows 11. Az fő ok egyébként nyilvánvaló észrevehető: a hatóságok kölcsönhatás valóban az, hogy nem lesz többé számozás.

Tom Warren, a The Verge munkatársa az második időben meglehetősen több Windows 11 képet és még videót szivárogtatott, mondhatni határozottan egyértelműen rá teherautó kattanva a témára, ezáltal nem vagyunk különösebben meglepve azon, hogy a Microsoft asszisztensét is megkérdezte az vadonatúj Windows kapcsán (melynek kiszivárgott képein biztosan ott díszeleg a 11-es összeg). A hatásos szembesítés ezáltal néz ki:

(*11*)

hey Cortana, is Windows 11 actual? pic.twitter.com/GcbBdNL0NZ

— Tom Warren (@tomwarren) June 16, 2021

Egyébként nem meglepetés, hogy az MI előkészített tudomást venni holmi szivárgásokról, hiszen valójában 5 éve az a hatóságok narratíva, hogy a Windows 10 az végső Windows. Jelenleg 2015-ben azt vallotta a Microsoft, hogy szolgáltatásként tekint számítógépes operációs rendszerére, vagyis rolling launch modellben gondolkodnak, ahogy azt az elmúlt években tapasztalhattuk is. 

Ezzel egymással abban biztosak lehetünk, hogy egy dolog vadonatúj (vagy akár legalábbis rég látott mértékben megújuló) jellemvonás készül, és még ritkán várjuk, hogy beszámolhassunk róla.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket itt felsorolva találod.

Többet látni  A gyári kameraalkalmazás felé terel az Android 11


Látod a bejegyzést: Na tessék, Cortana szerint nem is létezik a Windows 11

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply