Nem gyárt többé LCD-paneleket a Samsung

Az üzemeket a fejlettebb kvantumpontos megoldásokra állítják át, mert LCD-re valójában szinte ritkán jármű követelmény, tévék és még mobilok piacán egyaránt.

A Samsung úgy döntött, hogy végleg leállítja Tizenkét óra-Koreában és még Kínában az LCD-panelek gyártását, emellett biztosan nem ráadásul valamiféle lomha kivezetési tervvel számol, hanem az év végéig megoldja a dolgot. Ezt jelenleg formálisan ráadásul megerősítette ezúttal a társaság, még tavaly októberben a Samsung Display valójában kénytelen volt az egyik hasonló üzem működését felfüggeszteni az LCD-k iránti csökkenő követelmény és még túlkészlet miatt. Hozzátették, hogy a meglévő rendeléseket azonban idén teljesítik, ezért fennakadások nélkül számíthatnak az ügyfeleik a képernyőkre. 

Októberben hangzott el ezen kívül, hogy a Samsung 10,72 milliárd dollárnak alkalmas összeget költ el arra, hogy fejlessze a gyártósorait. Mindezt egyértelműen az indokolja, hogy átalakul a tévés és még az okostelefonos földgömb ráadásul, másfajta technológiával készült panelekre jármű követelmény – emellett a jelek attól függ kevesebbre ráadásul, mint eddig, ugyanis thoughts az okostelefonok, thoughts pedig a televíziók eladott darabszámai csökkenni kezdtek, és még ez azonban biztosan nem ráadásul a koronavírus miatti pénzügyi helyzet hatása. 


A fejlesztéseket és még a pénzt lényegében arra szánják, hogy a legközelebb 5 évben az egyik hatalmas dél-koreai gyárat átalakítsák, és még biztosan ott fejlettebb, kvantumpontos kijelzőket gyárthassanak. Azt viszont azonban biztosan nem döntötte el a Samsung, hogy mit kezd a Kínában lévő két gyárával, amelyben eddig csupán LCD-paneleket termeltek.

A jelek attól függ a divat különféle dél-koreai nagyvállalatoknál ráadásul érezhető, hiszen a ellenfél LG Display ráadásul idén döntötte el, hogy felhagy az LCD TELEVÍZIÓ-panelek lakó gyártásával azonban az idei évben.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket itt felsorolva találod.

Látod a bejegyzést: Nem gyárt többé LCD-paneleket a Samsung

Többet látni  Ezek a mobilok adják le a legtöbb sugárzást

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply