Nokia 5530 XpressMusic: zenészpalánta – PC World

Az 5530 -val együtt áram, legolcsóbb verzió egy témára.

Minden -val együtt Nokia 5800 XpressMusic készülékkel kezdődött, ami -val együtt finnek kicsit esetleg késői válasza volt az érintőképernyős telefonok divatjára és még sikerére. -val együtt hatékonyan válassza mérték és még -val együtt funkciógazdagság feledtette -val együtt kezelőfelület kiforratlanságát és még sikeresnek mondható -val együtt piacon. Nemrégiben indult hódító útjára az vadonatúj zászlóshajó, -val együtt türelmetlenül várt N97, ami az N-szériának adhat kellő lökést az elmúlt időtartam gyengélkedései után. -val együtt type az 5530 folytatja, aminek feladata az érintés élményének „olcsósítása”.

 

 

nokia_5530_xpressmusic_01_cikk.jpg

 

 

Kicsinyített {másolat} – -val együtt képre kattintva -val együtt kép lényegesen hasonlóképpen megnézhető

 

Xpress? Inkább Xstressz!

 

Valójában első pillantásra egyértelműen úgy tűnik, hogy, hogy -val együtt áram készülék -val együtt Nokia 5800 kistestvére, ennek megfelelően kisebb elődjénél, és még meglehetősen „lebutították”. -val együtt dobozból való kibontás után elegendő sokat vesződtem azzal, hogy megleljem, hová hasonlóképpen kellene -val együtt SIM-kártyámat helyezni, ez -val együtt későbbiekben hasonlóképpen attribútum lesz: -val együtt telefon jelzései biztosan nem egyértelműek, -val együtt menüpontok az egyik sokáig kószálunk, mire boldogulni Csináld jól meglelni, ami számunkra kellene.

 

 

nokia_5530_xpressmusic_03_cikk.jpg

 

 

Középen -val együtt hardveres billentyűzár

 

De térjünk nyereség -val együtt SIM-kártyához: -val együtt telefon bal oldalán található egy természetesen hatalmas, lepattintható műanyagdarabka, amely folyamán két lyukat lelhetünk. Az egyik -val együtt SIM-Memóriakártya behelyezésére ajánlat, -val együtt másikba -val együtt készülékhez kapott microSD-kártyát tehetjük. -val együtt SIM-ünket egyébként (csupán) úgy vehetjük ki, hogy az akkumulátort kipattintjuk -val együtt helyéről, és még egy ceruzával, vagy akár tollal kitoljuk -val együtt kis ablakban nyilvánvaló kártyát. (Rubik Ernő nyugodtan tanulmányozhatná áram fejtörőjének kitalálása a múltban – -val együtt szerk.)

 

 

nokia_5530_xpressmusic_04_cikk.jpg

 

 

-val együtt 3,5 mm-es jack valójában kötelező

 

-val együtt mobiltelefon külseje átlagos, tulajdonképpen szállít azt -val együtt kinézetet, amit az 5800 esetében valójában megszokhattunk. Mi -val együtt sötét változatot kaptuk, amelynek oldalán egy {vékony} vörös érintés működtet végig, és még ennyiben ki hasonlóképpen merült -val együtt dizájn. Egyébként számos színvariációban hasonlóképpen tartalmazza könnyen jutni, úgymint: fehér színű készülékház, kék vagy akár sárgás díszítéssel, sötét, {szürke} díszítéssel, s valamikor fehér színű, rózsaszín díszítéssel. Sajnos anyaghasználat terén biztosan nem kényeztettek el Cégünk -val együtt fejlesztők – klub biztosan nem nyikorog semmi sem, még -val együtt hátlap zavaróan lötyögött, kimondottan az egész egészében lakóhely műanyag. Tegyük tartalmazza, hogy ebben -val együtt (fiataloknak szóló, olcsóbb) kategóriában ez ezáltal teherautó rendjén, vagy akár legalábbis ezt szokhattuk meghatározott.

Többet látni  Így tiltsd le az USB-meghajtókat a Windows 10-ben

 

 

Nem elegendő az érintés

 

-val együtt telefon érintőkijelzős, kimondottan beépített gyorsulás szenzora segítségével illetékes azonosítani, ha elforgatják. Ez ezáltal rendkívül hatékonyan hangzik, még szomorúan rengeteg hiányosság tapasztalható e téren. Vegyük például -val együtt giroszkópot: elképesztően Lépésről lépésre {reagál}, és még jellemzően biztosan nem utána, amikor kéne. Sokszor előfordult, hogy elfordítottam -val együtt telefont, még biztosan nem fordult -val együtt picture, és még mire csalódottan visszafordítottam, utána fordult. Másszor pedig leheletnyi elfordulást hasonlóképpen érzékel (például ágyban fekve, amikor kicsit ferdén tartottam).

 

 

nokia_5530_xpressmusic_05_cikk.jpg

 

 

-val együtt étel kiválasztása nagyon ugyanaz, mint az 5800-nál

 

Az érintőkijelző volt -val együtt végső bajom az egész egészében telefonnal. Nehezen könnyen hozzászokni, mert az ujjunk kicsi érintését biztosan nem érzékeli, konkrétan rá kellene nyomni az ujjbegyünket, hogy alkalmaz érezze, hogy akarunk tőle valamit. Tudvalevő, hogy -val együtt Nokia -val együtt rezisztív kijelző technológiát használja, aminek lényege, hogy nyomást kellene kifejtenünk -val együtt panelen, biztosan nem elegendő -val együtt könnyű érintés, mint pl. az iPhone setében. Mindettől függetlenül ez valójában az 5800 esetében hasonlóképpen sokkal jobban működött – csupán reménykedhetünk benne, hogy szoftveresen tudnak majd rajta segítség.

 

 

nokia_5530_xpressmusic_06_cikk.jpg

 

 

Itt érzékelhető igazán, mennyire aprócska az 5530

 

Értem én -val együtt takarékoskodási szándékot az anyagokkal, még -val együtt képernyő ezáltal múlt apró lett, ugyanis ahhoz, hogy például -val együtt főképernyőn átállíthassam -val együtt készülék használati módját „Általánosról” mondjuk „Némára”, ahhoz rendkívül pici az ujjunknak hagyott terület. -val együtt telefon minden érintéskor rezzen egyet, ez Jelentősebb segítségemre volt abban, hogy tudjam, hogy -val együtt telefon regisztrálta ugyan azt, hogy hozzáértem, még biztosan nem azért biztosan nem csinál semmit, mert biztosan nem értem tartalmazza eléggé, hanem mert azonban működő. Kocsma az hasonlóképpen előfordult, hogy -val együtt rezzenés csupán annyit pályázó, hogy „ráálltam” -val együtt ideális menüpontra, még -val együtt telefon biztosan nem gondolta úgy, hogy elegendő határozottan egyértelműen nyomtam meghatározott ahhoz, hogy kétségtelenül meghatározott hasonlóképpen nyissa az feltéve pontot.

 

 

nokia_5530_xpressmusic_07_cikk.jpg

 

 

Dísztelen, alap hátlap -val együtt 3 megapixeles kamerával

 

Gyakran attribútum, hogy nincs határsáv -val együtt gombok az egyik, ezáltal sokszor nyomunk majd másra, mint amit tulajdonképpen szerettünk volna. Az SMS-komponálás ennek megfelelően elegendő vonzó: az épp készülő SMS „főképernyőjén” bázis három szimbólum található, bal oldalon -val együtt „Szállít” kapcsoló, középen -val együtt „Címzett hozzáadása” kapcsoló, sokkal jobb oldalon pedig -val együtt „Csatolmány” billentyű. Ez folyamán -val együtt három szimbólum folyamán az Opciók és még -val együtt Bezmérték „kapcsoló” található.

Többet látni  Felszín alatti tavakat találtak a Marson

 

 

nokia_5530_xpressmusic_08_cikk.jpg

 

 

Azonban következetesen számos -val együtt kihasználatlan terület -val együtt  menüben

 

SMS-íráskor egyébként előhozhatunk egy egyedi ablakban egy kisebb billentyűzetet, ezen valójában elegendő könnyű „gépelni”, még számomra túlbonyolított ez az egész egészében egyedi képernyősdi, túlságosan lomha és még körülményes, felugró „billentyűzetet” hasonlóképpen beapplikálhattak volna -val együtt telefonba. Ami azonban létfontosságú, hogy az alapfunkciókat kihívó keresse meg -val együtt telefonban, ezáltal az ébresztés az Alkalmazások/Idő óra/Jelzések menüpont folyamán található, nekem rendkívül sokáig tartott, mire alkalmaz megleltem.

 

 

Vezérlőpult

 

-val együtt telefon főképernyője elegendő egyszerűen használható (az előzőekben említett módváltáson kívül), -val együtt mobiltelefon sokkal jobb oldalán találhatunk egy lehúzható kapcsolót, ez -val együtt billentyűzár-gomb, efölött pedig -val együtt hangerőállítókat találhatjuk.

-val együtt telefon legtetején az XpressMusic feliratot megnyomva egy mini, legördíthető menüt nyithatunk meghatározott, -val együtt legfontosabb multimédiás pontokkal.

 

 

nokia_5530_xpressmusic_10_cikk.jpg

 

 

Az XpressMusic időszerű kapcsoló hasonlóképpen továbbra is

 

-val együtt főképernyő top részére 20 névjegykártyát illeszthetünk legyen valójában, ezek az egyik horizontálisan görgethetünk, ez folyamán, -val együtt második harmadban az e-email kijelző úgy tűnik, hogy. -val együtt 3 harmadban -val együtt adás, kimondottan -val együtt zenelejátszó miniképernyője nyilvánvaló -val együtt legfontosabb adatokkal – görgethető thoughts -val együtt kettő. -val együtt legalsó részen négy szimbólum található, az Üzenetek, -val együtt Adás, az Internet és még -val együtt Facebook ikonja. (Ezek jellemzően készségesen testre szabhatók.)

 

-val együtt telefonon összességében három „kapcsoló” teherautó, bal- és még jobboldalt -val együtt hívásfogadó és még -lezáró billentyű, középen pedig -val együtt sorozat -val együtt menübe való belépést biztosító billentyű. Nagyon jó (PL) javaslat, hogy beérkező hívásnál -val együtt képernyőn két elhúzható érintés villan fel, támaszkodva válasszuk egyiket vagy akár másikat, hogy épp mit akarunk csinálni – megszerezni vagy akár biztosan nem megszerezni. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal rá kellene Kilátás -val együtt mobilra, hogy tudjuk, mit kellene tenni, hiszen ha épp biztosan nem akarjuk elővenni -val együtt telefont hívásfogadásnál, különféle készülékeknél megoldható az hasonlóképpen, hogy „kitapogassuk”, Cégünk történjen.

 

 

nokia_5530_xpressmusic_09_cikk.jpg

 

 

 

Zenelejátsz, ó

 

-val együtt zenelejátszás minősége viszont abszolút korrekt volt, elegendő hosszú zsinórral ellátott fülhallgatót mellékeltek -val együtt telefonhoz, „agybadugós” véggel, amihez két házaspár pótgumit hasonlóképpen csomagoltak. -val együtt mobiltelefon előlapi, sztereó kihangosítója biztosan nem múlt nagyszerű kiváló minőségű, -val együtt fülhallgató viszont hatékonyan közvetítette -val együtt zenét.

Többet látni  Kódolás nélkül is lehet jó weboldalt készíteni

 

-val együtt számítógéphez való csatlakoztatáshoz az adatkábel elegendő gyors, optimális 10 centis, illetőleg nélkülözhetetlen szükséglet teherautó egy szoftverre hasonlóképpen (nyilvánvalóan), -val együtt részlet viszont észvesztően hosszú. Minden egyes kicsi összetevőt tedd fel kellene jellemzően, viszont ez legalább egy órát vett el az életünkből, sőt, amikor egy nap megpróbáltuk leállítani, közölte, hogy az épp telepítendő alkalmazásösszetevőt biztosan nem fogja leállítani, szépen fel hasonlóképpen telepítette (sok szerencsét, hogy -val együtt többit, ami -val együtt sorban ezután következett, valójában biztosan nem).

 

 

nokia_5530_xpressmusic_11_cikk.jpg

 

 

 

Az 5530 egyik végső előnye, hogy rendkívül sokáig bírja költség nélkül. Nálam ez úgy működött, hogy egy pénteken feltöltöttem abszolút, és még csupán kedd éjszaka kezdett el siránkozni, hogy szeretne feltöltődni, reggelig viszont ezáltal hasonlóképpen kibírta. Ez folyamán -val együtt házaspár napfény folyamán pedig végig legyen valójában volt kapcsolva, igaz, biztosan nem hasonlóképpen használtam sokat.

Adatkommunikációs téren szomorúan biztosan nem kecsegtet múlt számos mindennel: 3G-kapcsolódik valamivel biztosan nem került be, még kárpótol emiatt -val együtt Wi-Fi lehetősége, amire biztosan nem volt számos panaszom, klub időnként elegendő kihívó volt elolvasni -val együtt kis betűket -val együtt képernyőn.

 

Általában véve az érintőképernyő hiányosságai kizárólag bosszantóak voltak, sokszor kihozott -val együtt sodromból, amikor biztosan nem úgy működött, ahogy kellett volna. Valamint ez, lássuk legyen valójában, egy telefonnál biztosan nem -val együtt jól minőség. Túlárazottnak (hasonlóképpen) tartom -val együtt mobilt, véletlen, hogy nagyon hamar megtalálja azt az árkategóriát, amiért valójában tényleg megéri lesz megvenni, ugyanis számos, nála olcsóbb mobiltelefon bőven ráver specifikációk terén.

 

 • Mérések: 104 x 49 x 13 milliméter
 • Csoport: 107 gramm
 • Kijelző: 2,9 hüvelyk, 360 x 640 pixel, rezisztív TFT érintőkijelző, 16,7 ezer árnyék
 • Memória: telefonkönyv kapacitása kényszerítő, 70 MB belső részei memória
 • Bővíthetőség: microSDHC (4 GB-os Memóriakártya az alapcsomagban)
 • Frekvencia: 850/900/1800/1900 MHz
 • Bluetooth: teherautó, A2DP
 • GPRS/EDGE/WiFi: teherautó/teherautó/teherautó
 • 3G/HSDPA: nincs
 • Őrnagy videokamera: 3,2 megapixel, autofókusz, LED-es vaku, második videokamera nincs
 • Videofelvétkezés: 640 x 352 pixel, 30 fps
 • Akkumulátor: 1000 mAh lítiumion
 • Készenléti lehetőség: 336 idő óra
 • Beszélgetési lehetőség: 4 idő óra, 54 pillanat
 • Zenelejátszási lehetőség: 27 idő óra

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket itt felsorolva találod.

Látod -val együtt bejegyzést: Nokia 5530 XpressMusic: zenészpalánta – PC World

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply