Odacsaphat a OnePlus 8 Pro

Többek az egyik 120 Hz-es képfrissítéssel dolgozó kijelzővel és még 50 wattos gyorstöltéssel támadhat a OnePlus 8 Pro.

A OnePlus hasonlóképpen hoz majd a jövő év első felében vadonatúj csúcsmobilt, és még egy ideje valójában pletykálnak hasonlóképpen a 8-as szériáról. Kiderült például, hogy végrehajtani hoz vezeték nélküli töltést és még IP-minősítést a készítő az vadonatúj generációval. 

Látszólag azonban Lite verziós változat hasonlóképpen lesz jövőre, abba a MediaTek Dimensity 1000L processzora kerülhet, a Snapdragon 765G-nél sokkal jobb teljesítménnyel. Az olcsó modellben le kellene majd mondani az LPDDR5 RAM-ról és még az USB 3.1-ről. 

(*8*)

A OnePlus 8 Pro ugyanakkor a lehető legjobbat és még legerősebbet kínálhatja: Snapdragon 865 lapkáról, 5G-s modemről, valamint 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es, 1440p-s kijelzőről beszélnek. A Warp Charge 30T-t hasonlóképpen leváltja a készítő, a Super Warp a 4500 mAh-s akkumulátort 50 wattos töltéssel elismerik majd feltankolni. 

A szivárgások arra utalnak, hogy 2020-ban a OnePlus igazi közönségkedvenc könnyen, ugyanis szinte minden olyan funkciót beépít a termékeibe, amelyeket a felhasználók az elmúlt években hiányoltak (a jackcsatlakozót attól eltekintve…). 

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket alább listázva találod.

Látod a bejegyzést: Odacsaphat a OnePlus 8 Pro

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Többet látni  Láttál már gamerszéket 450 ezerért?

Leave a Reply