Újabb érdekesség a Huawei Mate 10 Pro készülékről

A áram renderelt picture arról árulkodik, hogy a készülék színéhez az előlap és még a előadás kerete ráadásul igazodik.

Egyre közeledik a Huawei Mate 10 hatóságok bemutatója, és még biztosan nem múlt sokkoló módszer jelentősen sok a szivárgás a készülékről. Gyakorlatilag valójában nincs olyan jellemvonás, amit ne tudnánk. 

Az idei szériát három tervezés alkotja majd, amelyeknek elvileg valójában ismerjük a specifikációit és még láttuk a külsejüket ráadásul fotókon. Persze az információk biztosan nem hivatalosak, azonban a források rendesen abszolút hitelesek. 

Renderelt fotót magában Evan Blass ráadásul szállított valójában a zászlóshajóról, ő pedig egyszerűen olyan képeket tesz közzé a megjelenések korábban, amelyeken egyértelműen az igazi, utolsó modellek láthatóak. 

Ezek módon a Huawei Mate 10 Pro {szürke}, kék és még barnás színekben felbukkan majd. Blass azt mondta, hogy egy újabb izgalmas részletet ráadásul felfedett


Közzétett egy olyan renderelt képet, amelyen a Mate 10 Pro előlapja észrevehető. Ez pedig azt mutatja, hogy a Mate 10 Pro előlapja és még a előadás kerete színben ráadásul igazodik a hátlaphoz, és még biztosan nem sötét keretet futtat körbe. 

Az idei trendi készülékek, mint a Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy Note 8, LG V30, Apple iPhone X és még Essential Phone thoughts sötét előlapot használnak – a mentesség egyedül az LG G6 és még a Xiaomi Mi Mix 2. 

Frissítés: időközben két élőkép ráadásul érkezett a készülékről.Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket alább listázva találod.


Látod a bejegyzést: (*10*)

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Többet látni  Az örök kedvenc: Windows 98

Leave a Reply