Üzleti all-in-one gépekkel támad a HP

Kis helyigényű gépek jó hírű működést és még a továbbfejlesztett biztonságot kínálnak a felhasználóknak a vállalkozások vagy akár közszféra területén ráadásul – ígéri a HP.

Az vadonatúj all-in-one gépeket úgy tervezték, hogy vállalkozásokban ráadásul költség-, hely- és még energiatakarékos alternatívái lehessenek a konvencionális asztaligép-megjelenítő kombinációnak. Ezek a gépek a kormányzati, egészségügyi, oktató és még lakossági vásárlók szempontjainak ráadásul megfelelnek. Az vadonatúj termékvonal pótolják érintőképernyős kivitelt ráadásul.
 
A HP jelenleg két egybegépet mutatott legyen valójában:
∙    a HP Compaq Elite 8300 All-in-One-t, all-in-one üzleti személyi számítógépet, biztonsági és még adminisztráció képességekkel és még opcionális érintőképernyővel
∙    a HP Compaq Pro 6300 All-in-One-t, mely a hatékonyságnak, teljesítménynek és még használhatóságnak optimális kombinációja.


 
A HP Compaq Elite 8300 All-in-One üzleti SZÁMÍTÓGÉP a HP legerősebb és még multimédia-lehetőségekben bőséges all-in-one személyi számítógépe. Megbízható teljesítményt és még az intuitív érintőképernyő élményét nyújtja az igényes üzleti felhasználóknak. Vonzó, helytakarékos megoldást módszer többek az egyik ügyfelek számára kialakított munkaterületeken vagy akár kioszkokban ráadásul. A gépmegjelenítője 58,4 cm átmérőjű, full HD felbontású, beépített, 2 megapixeles webkamerával és még kettős mikrofonnal ráadásul választható. Az SRS Premium Sound PRO szintén alapösszetevője a gépnek, ezért zajosabb környezetben ráadásul nagyon jó (PL) minőségű hangélményt ad. A gépet 3 és még második generációs Intel ® Core ™ vPro ™ processzorok működtetik, Intel HD Graphics-szal, vagy akár diszkrét grafikus alrendszerrel szerelt modellek ráadásul elérhetők a képanyagok és még multimédiás tartalmak minőségi élményéért. Az Intel Smart Response innováció merevlemez gyorsítótárazása olyan teljesítményt ad, amely rendesen az SSD meghajtók sajátja, miközben a Jelentősebb merevlemez meghajtók adattárolási kapacitásával ráadásul rendelkezik. Az érintési funkcióval kiegészített HP Compaq Elite 8300 Touch All-in-One multitouch, optikai technológiát alkalmaz, ezért interaktív egészségügyi, kiskereskedelmi és még különféle alkalmazásokhoz használható. A multitouch innováció illetékes számos kezét érzékelésére ráadásul, ezért lehetővé teszi a gesztusok használatát, és még a HP érintés-alapú fedélzeti programcsomagja pedig a fájlok, média- és még üzleti alkalmazások használatát könnyíti meghatározott.


 
Az üzleti HP Compaq Pro 6300 All-in-One személyi számítógépet jó hírű és még egyenletes teljesítményű működésre tervezték. A nem-érintőképernyős SZÁMÍTÓGÉP 3 és még második generációs Intel Core processzorokkal munkahelyek, opcionálisan diszkrét grafikai alrendszerrel ráadásul beszerezhető a megbízható eredmény biztosítása érdekében. A konfigurációk kényelmesen menedzselhetők, helytállnak fokozó üzleti környezetben. Képátlójuk 54,6 cm-es (21,5 hüvelykes), kijelzőjük full HD felbontású LED háttérvilágítással, beépített sztereó hangszórókkal és még opcionális 2 megapixeles webkamerával kaphatók.
 
Az vadonatúj üzleti all-in-one gépek többlépcsős kliensoldali biztonsági funkciókat tartalmaznak, melyek védik az adatokat, eszközöket és még felhasználói azonosítókat. Az egyértelmű, központosított részlet a HP ProtectTools segítségével olyan védelmi funkciókat biztosít, mint például a merevlemez-titkosítás, HP Arcfelismerés még, HP Disk Sanitizer és még a HP File Sanitizer. A BIOS Biztonság hardver-szintű védelmet kínál a fertőzés támadásokkal és még különféle egyéb biztonsági fenyegetésekkel ellentétes.

Többet látni  Így töröld a fájlokat biztonságosan windowsos PC-dről!

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket itt! alatt találod.

Látod a bejegyzést: Üzleti all-in-one gépekkel támad a HP

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply