Valami nincs rendben iPhone 12-esek SMS üzeneteivel

Sok ügyfél hasonlóképpen arra panaszkodik, hogy egyáltalán biztosan nem látnak különös SMS-eket, valamint olyan hasonlóképpen akad, akinél az hangszer biztosan nem küld értesítést az üzenetekről.

Az vadonatúj iPhone eszközökkel megérkezett az iOS operációs terv egy vadonatúj generációja hasonlóképpen, ennek ellenére -val együtt jelek attól függ ezzel jelenleg olyan hibák hasonlóképpen felütötték -val együtt fejüket, melyeket nemrég biztosan nem tapasztaltak az alma logós mobilokat vásárlók. Az utolsó időkben ugyanis többen tettek bejelentést arról, hogy áram mobiljaikon egy dolog biztosan nem stimmel az SMS-ekkel valamint különféle egyéb üzenetekkel.

-val együtt MacRumors írt arról, hogy tömegével kapják -val együtt leveket olyan – főleg iPhone 12-t vagy akár iPhone 12 Prót használó – olvasóiktól, akinél az iOS 14.1-re valamint 14.2-re való javítani után gondjaik adódtak üzeneteik elolvasásával.

Volt hogy arról számolt legyen valójában, hogy iPhone 12-re változás után, családi csoportjukban egész egészében csupán biztosan nem kapta létrehozott azokat az üzeneteket, melyeket androidos telefont használó gyermeke küldött. Hasonló esett létrehozott egy iPhone 12 Pro felhasználóval, hogy emiatt baráti társaságával váltott SMS csoportjuk beszélgetését egész egészében csupán biztosan nem tudta értelmezni -val együtt kimaradt üzenetek miatt.

Különféle felhasználónál előfordult, hogy ugyan megkapta az SMS-ben vagy akár iMessage alkalmazásban érkező üzeneteit, ennek ellenére azokról biztosan nem küldött értesítést -val együtt telefon, így ha látni akarta, hogy írt-e neki egyéni, következetesen le kellett ellenőrizze az alkalmazásokat.

Sok gondot -val együtt jelek attól függ az iOS-es valamint androidos eszközök közötti üzenetváltás jelenti, melyre egyelőre biztosan nem egészen találtak teljes megoldást. Volt akinél sikerült kiküszöbölni -val együtt problémát -val együtt hálózati beállítások alaphelyzetbe állításával (Settings > General > Reset > Reset Network Settings), ennek ellenére ez se működött mindenkinél. 

Többet látni  Konica Minolta Magicolor 2550DN - PC World

-val együtt legfontosabb az, hogy ha egyéni tapasztalja -val együtt fenti problémákat, ezen a ponton azokat jelent az Apple-nek, ugyanis minél sok hírek ide, annál nagyobb az esélye, hogy -val együtt szervezet azonnal kiad egy frissítést, mely megoldja -val együtt gondokat.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket valamint elemzéseinket itt felsorolva találod.

Látod -val együtt bejegyzést: Valami nincs rendben iPhone 12-esek SMS üzeneteivel

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply