Vedd fel a napodat, benne lehetsz Ridley Scott filmjében!

Bármely személy bekerülhet a YouTube keresztül meghirdetett közösségi dokumentumfilmbe: a koncepció 2020 a te szemeden felhasználásával.

Július 25-én legyen kéznél a kamerád, mobilod, vagy akár bármilyen mozgókép-rögzítő eszközöd, valamint filmezz. Vedd fel a napodat, mutasd meghatározott önállóan, vagy akár a környezetedet, kövesd végig, ahogy munkába, iskolába mész, zoomolj rá az érdekességekre, vagy akár akár azokra a dolgokra, amik neked mindennaposnak számíthatnak, még a bolygó túlfelén élők számára izgalmas könnyen. Aztán, ha beválogatják az általad küldött anyagokat, egy “egész egészében estés”, kizárólagos filmalkotás részese lehetsz.

A YouTube keresztül támogatott kezdeményezéshez producerként Ridley Scott (Gladiátor, Szárnyas fejvadász, A 8. utazó a végzet), a renmdezői székben pedig Kevin Macdonald (Skócia végső királya, Senna) csatlakozott. A objektív az, hogy ugyan rendezője lesz a filmnek, még a sztorit az életmód írja, valamint a kamerák hátulján hátulján hasonlóképpen a számla hiteles résztvevői álljanak.

A Life In A Day célja, hogy bemutassa ezt a egyértelműen kizárólagos évet, amely valójában egy tonna jelentős kihívást állított a bolygó elé az ausztrál bozóttüzektől a hongkongi tüntetéseken, az amerikai genetikai zavargásokon át a koronavírus világszerte hatásáig. Valamint ezek hátulján hátulján továbbra hasonlóképpen a legfontosabb az srác: pontosan hogyan élünk a járványidőszak egy napján, mit látunk a politikai valamint társadalmi eseményekből – vagy akár éppen mennyire biztosan nem befolyásolhatják mindezek azt, ahogy csakazértis dolgozni megyünk, szeretünk, temetünk, vágyunk, vagy akár csupán csupán vagyunk.

A felvett anyagokat július 25-től augusztus másodikáig könnyen feltölteni a https://lifeinaday.youtube/ címen, itt felsorolva egyébként megtaláljátok az összes olyan leírást hasonlóképpen, hogy mit kellene szem a múltban mindig tartsd meg (a kamerán kívül). Fontos például, hogy egyértelműen hiteles tartalmakat várnak, ne legyen rajtuk dalok (ez úgyis rákerül a összesen filmre, valamint szerzői törvényes problémákat hasonlóképpen bevonzhat), ne filmezzünk olyan helyszíneket vagy akár eseményeket, amelyek szintén jogkötelesek vagy akár védettek, valamint persze gyerekek videózásakor hasonlóképpen kérjük ki a szülők, gondviselők engedélyét.

Többet látni  Feltöltőkártyás akció a Vodafone-nál - PC World

A projekt biztosan nem vadonatúj: 2010-ben valójában elkészült egy ugyanilyen című Termelés szintén csak beküldött videókból. Akkor 80 sok ezer klipet töltöttek fel 192 országból: a 4500 órányi anyagból szintén Kevin Macdonald rendezésében készült el egy 90 perces elem, amely a YouTube közel a Sundance Filmfesztiválon debütált – ezt a összesen filmet egyébként ingyenesen meghatározott könnyen Kilátás, mutatjuk hasonlóképpen:

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket valamint elemzéseinket itt felsorolva találod.

Látod a bejegyzést: Vedd fel a napodat, benne lehetsz Ridley Scott filmjében!

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply