Végérvényesen kitiltotta a felnőtt tartalmakat az Indavideó

Mától biztosan nem könnyen erotikus videókat feltölteni az Indavideidő óra, gyors türelmi időkeret után pedig az összes korábbi felnőtt tartalmat törlik.

Megváltozott az Indavideó ÁSZF-e, a frissen életbelépő változásokat követően pedig majdnem abszolút eltüntetik a felnőtteknek szánt tartalmakat a magyar videómegosztó oldalról. 

Az Indavideó valamint az azt sofőr Media Future Zrt., valamint az Indamedia Network Zrt. tipikus tájékoztatójában a következők olvashatók: 

“2021. március 22-től abbahagyja az erotika.indavideo.hu webcímen hozzáférhető szolgáltatásunk. Ezentúl az Indavideón tárolni, vagy akár arra feltölteni pornográf tartalmat pusztán tilos.”

Egyelőre egy türelmi időkeret következik, mely során bármely személy készségesen lementheti az általa feltöltött, mostantól fogva jelenleg nemkívánatosnak minősített tartalmakat, erre nagyon rendesen az elkövetkező 30 napban jármű választási lehetőség.

2021. április 21-én ezeket a videókat azonnal törli a szolgálató, a megszüntetni pedig végső, biztosan nem könnyen végül is visszanyerni egyedülálló videót se. 

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket valamint elemzéseinket itt felsorolva találod.

Látod a bejegyzést: Végérvényesen kitiltotta a felnőtt tartalmakat az Indavideó

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Többet látni  Acer Nitro XV240Y teszt - 144 Hz-et mindenkinek!

Leave a Reply