Windows 10 majdnem ingyen: mutatjuk, mi a titka!

Elvileg azonban teherautó egy kiskapu arra, hogy a lejárt támogatású Windows 7-eket Windows 10-re frissítsük ingyen. Ez ennek ellenére biztosan nem rendszeresen munkahelyek, és még ki elismerik, meddig használható. Viszont ha ez biztosan nem legyen sikeres azonban ezáltal hasonlóképpen 3000 forint környékén könnyen legális termékkulcsot vásárlás!

Most, hogy a Windows 7 elérte tervezett életkora végét, a Microsoft január közepén leállította a állandó biztonsági javítások ési frissítések kiadását, emellett pedig a terméktámogatás hasonlóképpen megszűnt. Vonzó ennek ellenére, hogy kocsma biztosan nem reklámozzák a dolgot, azonban a jelek attól függ azonban rendszeresen lakik az az tevékenység, amit a Microsoft azonban nemrég hirdetett létrehozott: ez esetben a legális Windows 7 rendszerek ingyenesen Windows 10-re frissíthetők.

Hogy frissítsek ingyen Windows 7-ről Windows 10-re?

Ha szeretnéd megpróbálni, nálad azonban működik-e az költségmentesen javítani, a Microsoft weboldalán keresd létrehozott a Media Creation Tool nevű alkalmazást, és még válaszd a Windows 10 javítani opciót. Itt elvileg elég jó megadni a Windows 7 (vagy akár Windows 8) termékkulcsát, és még jelenleg eljutni oda hasonlóképpen az költségmentesen improve. Ez viszont biztosan nem feltétlenül munkahelyek minden esetben. Egyrészt esélyes, hogy a Microsoft nagyon hamar leállítja ezt a módot, és még ezután jelenleg egyszerűen vadonatúj licenc vásárlásával könnyen legális Windows 10-hez jutni. És még persze a fenti lehetőség egyszerűen szintén legális Windows 7-tel munkahelyek, emellett pedig csak frissítésre, ezért ha abszolút nulláról szeretnéd vadonatúj rendszerrel ellátni a gépedet, azonban el kellene felejtened ezt a lehetőséget.

Hogyan frissítsek Windows 10-re ritkán 3000 forintért?

Ha nemrég szeretnél legális Windows 10 licenchez jutni, kiemelkedő előléptetés a Keysworlds akciója, ahol speciális kuponkóddal 8,88 dollárért beszerezhető egy legális Windows 10 Professional licenckulcs – ez pedig azonban 3000 forintnál hasonlóképpen sokkal kevesebb mennyiség!. A webáruházban eleve a többi forgalmazónál jóval olcsóbban könnyen felfedezni a más szoftvereket, a SZÁMÍTÓGÉP World olvasói egy speciális ajánlattal azonban ezt hasonlóképpen lejjebb tudják tornászni. Ehhez mindössze annyit kellene tenni, hogy a szoftveres kínálatra jogos Emkeys35 kuponkódot alkalmazzák. Nézzünk hasonlóképpen néhány példát arra, hogy a jelenleg ezáltal hasonlóképpen figyelemfelkeltő ajánlatokból milyen rendkívüli árakat könnyen teremt:

Többet látni  Megérkezett az erősen nosztalgikus Nokia 105 (2019)


  • Windows 10 Professional (1PC): €8,88 €13,66
  • Windows 10 Home (1PC): 9,74 €14,99
  • Windows 10 Pro Professional (2 SZÁMÍTÓGÉP): 14,94 €22,99
  • Office 2016 Professional Plus (1PC): 21,44 €32,99
  • Office 2019 Professional Plus (1PC): €40,29 €61,99
  • Windows 10 Pro + Microsoft Office 2019 Pro: €45,49 €69,99
  • Windows 10 Home + Office 2019 Pro:(*10*)  40,29 €61,99 
  • Windows 10 Professional + Office 2016 Pro: 25,34 €38,99
  • Windows 10 Home + Office 2016 Pro:24,69 €37,99
  • Microsoft Office 365 Professional Plus (1PC): 14,29 €21,99

Mit kellene tudni a Keysworlds.com-ról?

A megszerzés menete elsősorban könnyű, ezt nézzük létrehozott egy példán felhasználásával! Ha például szeretnénk megvásárolni egy Microsoft Windows 10 Professional termékkulcsot, mindenekelőtt az “Add to Cart” gombbal adjuk tartalmazza a terméket a bevásárlókosarunkhoz. Ha biztosan nem akarunk mást hasonlóképpen venni, ezután rá hasonlóképpen kattinthatunk a kosárra, ahol keressük létrehozott az “Apply Coupon Code” type – ha erre rákattintunk, írjuk legyen valójában a felbukkanó mezőbe az Emkeys35 kuponkódot, majd kattintsunk az “Apply Discount” gombra. Ezután jelenleg a 35 százalékkal csökkentett összeget látjuk, következhet a bér.

A Keysworlds egy automata program segítségével küldi ki az aktivációs kódokat, és még 100%-os vásárlói elégedettséget garantál. A kulcsok perceken {belül} megérkeznek e-mailben. A telepítéshez a szoftvereket a készítő oldaláról könnyen letölteni, majd amikor a program termékkulcsot kér, egyszerűen legyen valójában kellene írni az e-mailben érkezett karaktersort.

Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Fizetni különféle módszer könnyen, egyebek közel bankkártya és még PayPal hasonlóképpen elfogadott. Aktiválás korábban tényleg megéri ellenőrizni, hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a trükk mérkőzés (figyeljünk arra például, hogy Pro vagy akár Home verziót vásároltunk és még ezáltal sokkal több). Bármilyen vizsgálat esetén a service@keysworlds.com címen tényleg megéri érdeklődni.

Az előléptetés biztosan nem a SZÁMÍTÓGÉP World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget biztosan nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, kimondottan bármilyen felmerülő kiadás esetén az service@keysworlds.com címen könnyen érdeklődni.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és még elemzéseinket itt felsorolva találod.

Látod a bejegyzést: Windows 10 majdnem ingyen: mutatjuk, mi a titka!

Forrás: https://arupaconstrucion.com

Kategória: technologia

Leave a Reply